به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام والمسلمین رضا اسکندری، دبیرکنگره بین المللی امناءالرسل، در جمع شرکتکنندگان حاضر در کمیسیون های علمی این کنگره بین المللی اظهارکرد: ما ظرفیتهای گرانقدر بسیاری در جهان اسلام داریم، علامه الخِرسان را بسیاری از محققان ایران و عراق نمیشناختند اما به لطف الهی و با تلاش سه ساله در ایران قریب ۳۰ نشست علمی برای شناخت جایگاه علمی ایشان برگزار شد.
وی بر لزوم شناسایی ظرفیتهای علمی و تکریم آنها تاکید و اظهار کرد: ما رسالت و وظیفه سنگینی برای سعادت بشریت داریم و باید اسلام را به بشریت معرفی کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین اسکندری با بیان اینکه جلسات کمیسیون ها از نشست های عمومی مهمتر است تصریح کرد: این گفتوگوهای علمی آثار و برکات فراوانی برای جهان اسلامی دارد. گفتوگو؛ کارگشاست و باید برای نیازهای جهان اسلام گفتگو کنیم.
دبیر کنگره علمی امنا الرسل گفت: پیامبر(ص) کاملترین کتاب را برای ما به امانت گذاشت. اهل بیت(ع) مفاهیم قرآن و فهم صحیح از قرآن را بیان کردند و هزاران سال است که علما مفاهیم قرآن را حفظ و به ما انتقال دادهاند و این رسالت بر دوش حوزههای علمیه است.
وی بحثهای خانواده، نقش زنان و مادران، سبک زندگی اسلامی، تمدن اسلامی، شکاف بین نسلها، حقوق بشر، عدالت اجتماعی از نگاه دین، مصادیق ظلم، حکمرانی در اسلام و ولایت فقیه را از بحثهایی عنوان کرد که باید علما و صاحبنظران درباره آن گفتوگو کنند.
حجت الاسلام والمسلمین اسکندری در پایان گفت: باید در گفتوگوها یکدیگر را نقد کنیم و با گفتگوهای علمی می توانیم مسیر صحیح را انتخاب کنیم. برخی از مقالات قابل نقد و گفتگو است و همین گفتوگوها ما را در تبیین راه صحیح دین کمک می کند.
۳۱۳/۱۷
نظر شما