به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در همدان، محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، ظهر امروز در اختتامیه کنفرانس بین المللی انسان شناسی در اندیشه فلسفی ابن سینا که از سوی جامعةالمصطفی و بنیاد ابن سینا شناسی در همدان برگزار شد، با تبریک هفته بسیج و تقدیر از اقدامات بسیج در عرصههای مختلف، اظهار داشت: هر کس نتیجه رفتار و تلاشهای برای قوام و دوام جمهوری اسلامی باشد، بسیجی است.
وی با بیان اینکه در دنیای مدرن امروز، برترین سرمایه بشر، اهل مدارا، معرفت، تقوا، نوع دوستی، انصاف و وجدان بودن است، گفت: انسانی در دنیای پیچیده امروز موفق خواهد بود که بتواند فضایل اخلاقی را در خود تقویت کند.
وزیر علوم با تقدیر از اجرای مراسمی برای بزرگداشت مقام بوعلی سینا، یادآورد شد: این عالم مسلمان سرمایه عظیمی برای کشور و جهان اسلام است و باید به نسل جوان معرفی شود.
وی با اشاره به اینکه این انسانها و اسطورههای موفق در عرصههای مختلف هستند که در هر زمان و جمعی باشند، به آنجا هویت و وجاهت میدهند، خاطرنشان کرد: هر کشوری که اسطورهها و سرمایههای خود را قدر بداند، در دنیای رقابتی امروز، دست برتر را خواهد داشت و لذا معرفی بوعلی سیناها از ضرورتهای جامعه امروزی است.
زلفی گل با تأکید بر اینکه بوعلی سینا، بنیان گذار روش تجربی و نوین در دنیا است که بزرگترین خدمت را به جامعه بشری کرده است، مطرح کرد:
وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی توجه ویژهای به منابع انسانی دارد، اظهار داشت: در بدو پیروزی انقلاب اسلامی تنها ۱۷۰ هزار دانشجو در حال تحصیل در دانشگاهها بوده اند اما امروز بیش از ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار دانشجو در حال تحصیل در دانشگاههای سراسر کشور هستند.
وزیر علوم با اشاره به اینکه تعداد دانشگاههای کشور چندین برابر شده است، گفت: جمهوری اسلامی ایران در رتبه بندی بین المللی، در زمره بهترینهاست و علت آن، سرمایه گذاری ویژه نظام در بخش علم و نوآوری است، چرا که نظام معتقد است کشوری پیشرفت خواهد کرد که منابع انسانی فرهیخته و فرزانه داشته باشد.
وی با تأکید بر اینکه در دنیای امروز، سرمایه انسانی و نخبه دانش مدار و با مهارت، دارای ارزش ویژه است، بیان کرد: فرهنگ شایسته که بزرگترین سرمایه هر کشوری است، از طریق علم و فناوری و نوآوری خلق میشود و به عبارت دیگر، علم با خود فرهنگ جدیدی میآورد.
زلفی گل افزود: از دیدگاه جمهوری اسلامی خام فروشی، ظلم به آینده نظام است، موضوعی که سبب عدم پیدایش بستر مناسب انسانی برای آینده و یا فروش منابع طبیعی و عدم تلاش برای ارزش افزوده میشود، بنابراین علم و فناوری را برای خود سرمایهای بزرگ میدانیم.
وی با بیان اینکه برگزاری چنین جلساتی و معرفی بزرگان در جامعه در افزایش امید جوانان و آیندگان به پیشرفت کشور و هویتمداری ملی موثر است، یادآور شد: یکی از وظایف ما این است که تلاش کنیم سرمایههای نمادین برای آیندگان را در عرصههای مختلف افزایش دهیم و نه تنها از آسیب دیدن سرمایههای خود جلو گیری و صیانت کنیم، بلکه آنها را افزایش دهیم.
وزیر علوم یکی از اهداف توجه به علم، فناوری و نوآوری را خلق سرمایههای نمادین برای آینده کشور دانست و گفت: فرهنگ مذاکره و روابط عمومی بالا، هنر بسزایی است و تلاش ما در دانشگاهها حرکت در این مسیر است.
انتهای پیام. /