به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه،جلسه آموزشی سفیران سلامت صبح امروز با حضور خانم مریم عسگری کارشناس سلامت روان دانشکده علوم پزشکی ساوه و جمعی از مبلغین و طلاب عضو سفیران سلامت در موسسه آموزش عالی حوزوی ریحانه الرسول سلام الله علیها برگزار گردید.
خانم عسگری در این جلسه به تعریف خشم و راه های مدیریت آن پرداخت و گفت: خشم واکنش طبیعی بدن در مقابل آنچه که ناخوشایند و ناپسند است می باشد که نیاز به کنترل و مدیریت دارد.
کارشناس سلامت روان با اشاره به شیوه های ابراز خشم اضافه کرد: شیوه منفعلانه که فرد هیچ عکس العملی نشان نمی دهد و به خود آسیب می زند که موجب افزایش فشار خون، پیری زودرس و افسردگی می شود.
وی ادامه داد: در روش پرخاشگری منفعل که فرد عصبانی هم به خود و هم به دیگران آسیب می زند و در روش خنثی که بهترین شیوه ابراز خشم می باشد فرد جرات مندانه(نه خیلی آرام و نه خیلی با صدای بلند) خشم خود را بروز می دهد که البته به موقعیت های مختلف بستگی دارد .
عسگری در بیان راه های مدیریت خشم افزود: صبوری به هنگام خشم با اجرای قانون ۱۵یا ۳۰ ثانیه مکث، تکنیک چراغ راهنمایی (در هنگام عصبانیت چراغ قرمز است و باید سکوت نمود)، تخلیه هیجانی؛ در صورتی که به کسی آسیب نرسد؛ مبارزه با افکار منفی و حل مسئله از راهکارهای مدیریت خشم می باشد.
نظر شما