خانم زهرا شفیعی، سرپرست حوزه علمیه خواهران استان اصفهان در گفتوگو با خبرگزاری حوزه در اصفهان، پژوهش در عصر حاضر را مهمترین عامل رشد و پیشرفت جوامع علمی و تعالی و توسعه یک کشور در حوزههای مختلف دانست و گفت، بدون شک برای دستیابی به موفقیت در تمام عرصهها از جمله حوزه اقتصادی و اجتماعی و رشد و تعالی فرهنگی جامعه، نیازمند گسترش توان پژوهشی و تحقیقاتی حوزههای علمیه و دانشگاهها هستیم و بر همین مبنا است که در کشور ما هفتهای به نام «پژوهش» نامگذاری شده است، تا توجه همگان به اهمیت این موضوع معطوف باشد.
وی ادامه داد: امروزه مباحث مربوط به حوزه علوم انسانی، علوم و معارف دینی و فرهنگی نقش تعیین کنندهای در سرنوشت جوامع بشری دارد و به طور ویژه کشور ما در این حوزه نیازمند تولید علم به صورت مستمر، گسترده، عملیاتی و مؤثر است، این مهم با گسترش مهارتهای پژوهشی در محافل و نهادهای علمی به ویژه حوزههای علمیه محقق خواهد شد.
سرپرست حوزه علمیه خواهران استان اصفهان، اظهار کرد: در دو دهه اخیر شاهد هستیم اهتمام ویژهای در حوزههای علمیه کشور به مسئله پژوهش، تعلیم و تربیت پژوهشگران و محققان برجسته و برگزاری جشنوارههای پژوهشی نظیر جشنواره علامه حلی صورت گرفته است و دستاوردهای بسیار خوبی نیز در این زمینه رقم خورده است.
شفیعی اظهار کرد: در سالهای اخیر با گسترش فعالیتهای پژوهشی در حوزههای علمیه کشور شاهد اتفاقات مبارکی در این زمینه بودهایم و تربیت پژوهشگران نخبه و برجسته از دستاوردهای حوزههای علمیه محسوب میشود که با توجه به نتایج جشنوارههای پژوهش محور نظیر جشنواره علامه حلی، حوزه علمیه خواهران از پیشتازان و فعالان موفق این حوزه محسوب میشود.
وی ابراز کرد: حوزه علمیه خواهران استان اصفهان نیز از جمله نهادهای حوزوی است که در این عرصه خوش درخشیده و توانسته است پیشتاز و مؤثر و موفق در این زمینه بوده و پژوهشگران توانمندی به جامعه علمی کشور تحویل دهد و این از افتخارات حوزه علمیه خواهران استان اصفهان است.
سرپرست حوزه علمیه خواهران استان اصفهان بر اهمیت ترویج و گسترش تعالیم پژوهشی و حمایت ویژه از پژوهشگران به ویژه خواهران پژوهشگر حوزه علمیه تأکید کرد.
انتهای پیام