به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، به همت دبیرخانه بیست و هشتمین جشنواره شعر رضوی با همکاری اداره هنرهای ادبی معاونت فضای مجازی هنر و رسانه دفتر تبلیغان اسلامی نشست تخصصی باید ها و نباید های شعر رضوی در سالن نمایش معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی قم برگزار شد.
بر اساس این گزارش: استاد محمدعلی مجاهدی در سخنرانی خود در این نشست تخصصی ابراز داشت: گستره شعر آیینی یک قلمرو قدسی است و کسانی می توانند در این ساحت حضور تاثیرگذاری داشته باشند که با منبع نورانی ولایت و از آن بالاتر با درگاه ربوبی یک ارتباط قلبی داشته باشند و بدون ارتباط قلبی کار پیش نمی رود.
وی افزود: وقتی کسی خود را به عنوان یک شاعر آیینی معرفی می کند، پیش از هر چیز بر آیینه بودن وجود خود تاکید می کند، این آیینگی کدورت و کینه را بر نمی تابد بلکه ادب می خواهد و این ساحت حرمت دارد.
مجاهدی در رابطه با ویژگی های "آیینگی وجود" بیان داشت: آیینگی وجود، ویژگی هایی از جمله نیاز به تهذیب نفس و اخلاق دارد و اگر می بینید که بزرگان ما بر مسئله سحر خیزی و شب زنده داری تاکید بسیاری دارند برای این است که در این دو زمان بارش بی امان فیض الهی خیلی تماشایی تر است .
دبیر شعر آیینی کشور در مورد توقع ائمه نسبت به شاعران آیینی تصریح کرد: توقع ائمه اطهار نسبت به ما خیلی بالا است و اگر میخواهید به این خطاب ، مخاطب باشید باید شرایط آن را به جا بیاورید تا استحقاق این خطاب را پیدا کنید. خودسازی مهمترین وظیفه یک شاعر متعهد آیینی است و باید مراقبه و محاسبه لحظه به لحظه انجام داد .و آنچه که از یک شاعر آیینی توقع می رود این است کردار قابل قبولی داشته باشد و اهل خدمت باشد.
وی در پایان بیان داشت: شاعر آیینی باید پژوهشگر باشد و مطالب را پالایش کند و هر چیزی را به ائمه نسبت ندهد و باید ها و نباید هایی که در شعر آیینی مطرح است باید در شعر رضوی هم مطرح باشد.
خبرنگار: رضا ابدالی
نظر شما