دوشنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۲
برگزاری جشنواره مقاومت در خارج از پایتخت قدم مبارکی است

حوزه / سیدمهدی میرغیاثی نویسنده و فیلمساز گفت: شخصی که می‌خواهد در مناطق جنگی مانند سوریه فیلم بسازد، باید توانایی پیش بردن پروژه خود را با نیرو و ابزار کم داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری حوزه به نقل از روابط عمومی جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت؛ سیدمهدی میرغیاثی نویسنده و کارگردان از اساتید کارگاه‌های آموزشی جشنواره مقاومت در بخش نسل روایت، درباره نحوه برگزاری جشنواره گفت: اینکه جشنواره مقاومت از پایتخت خارج شده و در مکان دیگری برگزار می‌شود قدم مبارکی است. تنوع در اجرای برنامه‌ها با حضور اساتید و کارشناسان بسیار قابل توجه و خوب انجام شده است.

وی درباره موضوع کارگاه آموزشی خود تصریح کرد: در کارگاهی که برگزار شد درمورد «فیلم‌سازی تک نفره» صحبت شد. ما فیلم‌سازان همیشه دارای شرایط عادلانه و با امکانات خوبی نیستیم که بتوانیم همیشه فیلم بسازیم. در این کارگاه به راه‌هایی که یک فیلم‌ساز بتواند به تنهایی فیلم بسازد اشاره شد. فیلم‌ساز باید بتواند با استفاده از ابزارها و تکنیک‌های مورد نیاز برای ساخت یک فیلم در شرایط تنهایی، با بودجه و امکانات کم پروژه را جلو ببرد و فیلمسازی خود را تداوم بخشد. در حوزه‌هایی مانند مقاومت و مستند لازم است عوامل اجرایی کم باشند. به طور مثال شخصی که می‌خواهد در مناطق جنگی مانند سوریه فیلم بسازد، باید توانایی پیش بردن پروژه خود را با نیرو و ابزار کم داشته باشد.

میرغیاثی همچنین درباره چشم انداز بلندمدت جشنواره مقاومت تأکید کرد: جشنواره باید ریل‌گزاری شود و فیلم‌سازی را به سمت درست خود هدایت کند. اگر سیاست‌گزاری و هدف‌گذاری درستی نداشته باشیم، برگزاری جشنواره تبدیل به یک دورهمی می‌شود.

وی درباره تغییر عنوان جشنواره «دفاع مقدس» به جشنواره «مقاومت» چنین توضیح داد: قدم درست و فکر شده‌ای بود. این اقدام مفهوم مقاومت را گسترش داده و از جنگ بین ایران و عراق فراتر میبرد. مقوله مقاومت، مقوله تقابل خیر و شر و جنگ بین حق و باطل را پوشش می‌دهد.

این سینماگر با ارائه پیشنهاداتی برای برگزاری جشنواره مقاومت تصریح کرد: نکته مهم در جشنواره‌ها حمایت قبل از تولید از فیلم‌سازان است. اینکه جشنواره فیلم‌های سینماگران را دریافت کند و جایزه بدهد کار خوبی است اما ارزشمند نیست. بهتر است در کنار برگزاری جشنواره حتما فیلم‌سازان و موضوعات آنها هدایت شوند. در کارگاه ها با اساتید همراه به یک‌سری تولیدات تحت عنوان الگوی جشنواره برسند و آن فیلم‌ها وقتی در فستیوال اکران می‌شود و دیده شود قطعا فیلم‌ساز می‌تواند مسیر روشنی را برای خود پیدا کنند.

میرغیاثی در پایان ضمن تشکر و آرزوی موفقیت برای همه عوامل اجرایی جشنواره مقاومت گفت: جا به جایی جشنواره از تهران به یک شهر یا منطقه دیگر حتما دردسرها و سختی‌هایی داشته اما برکاتی هم درون خود دارد.

انتهای پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha