شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۲۲:۵۲
انتقاد امام جمعه تبریز از کارشکنی بانک‌ها در اجرای قانون جوانی جمعیت

حوزه/ امام جمعه تبریز با انتقاد از عدم همراهی بانک‌ها در اجرای موفق این قانون، گفت: اگر چه تصویب قانون جوانی جمعیت، امیدها را به‌بهبود وضعیت شاخص‌های جمعیتی افزایش داده بود، اما کارشکنی بانک‌ها باعث شده این قانون آن‌طور که باید و شاید در تغییر واقعیت‌های میدانی موثر عمل نکند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تبریز، اولین همایش فصلی ائمه جمعه آذربایجان شرقی در سال ۱۴۰۲ با حضور و سخنرانی نماینده ولی فقیه در استان و حجت الاسلام رضایی دادستان ویژه روحانیت استان تهران، در شهرستان مرزی خداآفرین برگزار شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین آل‌هاشم نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در این همایش از بانک‌های عامل خواست به وظیفه‌ خود در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به طور کامل عمل کنند.

وی با انتقاد از عدم همراهی بانک‌ها در اجرای موفق این قانون، اظهار داشت: اگر چه تصویب قانون جوانی جمعیت، امیدها را به‌بهبود وضعیت شاخص‌های جمعیتی افزایش داده بود، اما کارشکنی بانک‌ها باعث شده این قانون آن‌طور که باید و شاید در تغییر واقعیت‌های میدانی موثر عمل نکند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی، مسئله‌ جمعیت و نیروی انسانی را مهمترین رکن توسعه‌ جامعه خواند و ادامه داد: رشد اقتصادی، اقتدار سیاسی، تقویت صندوق‌های بازنشستگی و تأمین اجتماعی کشور، همگی در گرو مسئله فرزندآوری و جوانی جمعیت است، از این‌رو بانک‌ها موظفند، اولویت نخست منابع خود را به تسهیلات ازدواج و فرزندآوری اختصاص دهند.

وی اظهار کرد: تا حالا بانک‌ها به قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت کم لطفی کرده‌اند، چرا که به عنوان مثال، قرار بود زوج‌های جوان برای دریافت وام فقط یک ضامن معرفی کنند در حالی‌که بانک‌ها با تمرد از این قرار، ضامن بیشتری می‌خواهند که این مسئله موجب نارضایتی و دلسردی زوج‌های جوان شده است.

امام جمعه تبریز، ایجاد قرارگاه تخصصی فرهنگی برای پیگیری و تسهیل امور مربوط به قانون جوانی جمعیت را ضروری دانست و گفت: متأسفانه در کشور دستگاه تخصصی تعیین راهبرد واحد برای مسئله جمعیت وجود ندارد و گمان می‌شود نبود این قرارگاه فرهنگی، میزان اثرگذاری قانون جوانی جمعیت را کاهش می‌دهد و به کشور آسیب خواهد زد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha