به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در قزوین، حجت الاسلام و المسلمین علی اصغر قائمی استاد حوزه علمیه قم امروز در جمع کارکنان حوزه علمیه استان قزوین، اظهار داشت: همه انسانها تحت هر شرایطی نیازمند موعظه و نصیحت هستند در غیر این صورت دلها بر اثر تاریکی و ظلمت میمیرد.
حجت الاسلام و المسلمین قائمی خاطرنشان کرد: پیامبر اکرم(ص) در حدیثی فرمودند، "دلها زنگار میگیرند، همان گونه که آهن زنگ میزند"، این حدیث ناظر به این مطلب است که راه زدودن زنگار دل، پند و موعظه است، زیرا در شنیدن اثری است که در دانستن نیست.
استاد حوزه علمیه قم بیان کرد: طلاب در این دوره کنونی نیازمند انگیزه و علاقه هستند، بنابراین مدیران و مسئولان مدارس به روشهای مختلف باید در جهت ایجاد انگیزه در طلاب کوشش کنند و اراده آنها را تقویت نمایند.
وی با تأکید بر اینکه مسئله ایجاد انگیزه در بین طلاب، تبیین اهداف و آداب طلبگی اهمیت زیادی دارد، یادآور شد: پیاده کردن این هدف بر عهده مدیران و مسئولان حوزههای علمیه است و لازم است تا به هر طریق ممکن در عملیاتی کردن آن تلاش کنند.
حجت الاسلام و المسلمین قائمی عنوان کرد: کار انبیاء و اولیا تبلیغ دین بوده، از این رو کسانی که مردم را محبوب خدا و خدا را محبوب مردم میکنند، جایگاه بسیار بالایی داشته و در دنیا و آخرت عزتمند خواهند شد.
وی تصریح کرد: اگر مدیران حوزههای علمیه از نظر اخلاقی و رفتاری شایسته باشند، به طور قطع طلاب هم افراد شایستهای خواهند بود از این رو اساتید و مدیرانی که به طور مستقیم با طلاب در ارتباط هستند، نیازمند پالایش و توجیه میباشند تا بتوانند با ایجاد انگیزه، آنها را در راه رسیدن به اهداف عالی کمک کنند
استاد حوزه علمیه قم اظهار کرد: ایجاد انگیزه، انسان را به سمت عقایدش سوق میدهد و در نتیجه باورهای انسان تقویت میشود.
وی با بیان اینکه رعایت تقوا و تحصیل مناسب در حوزه علمیه، بسیار مهم است، گفت: اگر طلبهای بهدرستی این دو مقوله را رعایت کند، دنیا و آخرتش تأمین خواهد بود.
انتهای پیام /
نظر شما