به گزارش خبرگزاری حوزه، مراسم گرامیداشت و تکریم بازنشستگان جامعة الزهرا سلاماللهعلیها با حضور بیش از صد نفر از بازنشستگان این مؤسسه علمی حوزوی به همت اداره رفاه و سلامت معاونت منابع انسانی و پشتیبانی در سالن اجتماعات ساختمان شهید بهشتی(ره) برگزار شد.
تجربه نگاری داشته باشید و تجربیات خود را به نسل آینده منتقل کنید
در ابتدای این مراسم، سرکار خانم سیده زهره برقعی مدیر جامعة الزهرا سلاماللهعلیها ضمن خوشامدگویی به بازنشستگان و تبریک روز ۲۵ ذی الحجه به عنوان روز خانواده و تکریم بازنشستگان، با بیان اینکه تجربه های بازنشستگان برای ما سرمایه ای گرانقدر است، عنوان کرد: بازنشستگی پایان کار ما نیست و پایان تلاش و زحمت ما نیست، بلکه بازنشستگی، انتقال توانایی از جسم به مغز است. شاید توانایی برخی فعالیت های جسمی را نداشته باشیم، اما مغز ما در اثر تجربیاتی که کسب کرده، رشد نموده و میتواند به دیگران کمک کند.
مدیر جامعة الزهرا سلاماللهعلیها توصیه کرد: که تجربه نگاری داشته باشید و روزهای خوشی که در جامعه الزهرا سلاماللهعلیها داشتید، به صورت نوشتاری و یا لسانی منتقل کنید تا در مجموعه جامعه الزهرا سلاماللهعلیها ثبت و ضبط شود و دیگران از این تجربیات استفاده کنند.
دوره بازنشستگی و سالمندی، دوره سالممندی است
حجتالاسلاموالمسلمین سیدعلیرضا تراشیون نیز از دیگر سخنرانان این مراسم بود که با بیان اینکه امروز خانواده ها دچار آسیب هایی هستند که بخشی به علت تغییر سبک زندگی است، به برخی نشانه ها و مسائلی که به عنوان هشدار در زندگی مشترک مطرح هستند، مانند قهر کردن، عدم تمایل به صحبت کردن، تهدید، ناله و نفرین، تفکیک در زندگی، زد و خورد و غیره اشاره کرد و اظهار داشت: اگر این نشانه ها در روابط زوجین دیده شود، باید رویکرد خود را در خانه و خانواده تغییر دهند.
کارشناس مباحث خانواده با بیان اینکه دوره بازنشستگی و سالمندی، دوره سالم مندی است که باید زندگی ما رشد کند و بهتر از قبل باشد، به نکاتی جهت زندگی بهتر زوج های سالمند اشاره کرد، از جمله اینکه بعد از بازنشستگی، فعالیت اجتماعی داشته باشید، به همسر خود بیشتر محبت کنید، محبت کلامی داشته باشید و غیره.
در ادامه این مراسم، به ۶ نفر از بازنشستگان به قید قرعه، کمک هزینه سفر به عتبات عالیات اهدا شد، همچنین با اهدای گل و هدیه، همه بازنشستگان مورد تجلیل قرار گرفتند.