به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اهواز، مراسم عزاداری سید وسالار شهیدان ابا عبدالله الحسین(ع) امروز با حضور اساتید، کادر و طلاب در مدرسه علمیه فاطمه معصومه(س) اهواز برگزار شد.
در این مراسم خانم زکی استاد حوزه علمیه خواهران ضمن تسلیت ایام سوگواری اباعبدالله الحسین(ع) به اهمیت واقعه عاشورا و پیام آن اشاره کرد و گفت: پیام نهضت عاشورا برای شیعیان سودمند است؛ چون آنان امّت امام حسین (علیه السلام) هستند و برای همه مسلمانان جهان نیز مفید است.
وی با بیان اینکه همگی زیر ولایت امّت امام حسین (علیه السلام) هستند، ادامه داد: این ولایت برای همه موحّدان و اهل کتاب عالم سودمند است؛ چون او پیام توحیدی دارد و همه موحّدان مورد عنایت توحیدی آن حضرت هستند.
زکی افزود: برای همه جوامع بشری نفع دارد، زیرا کربلا قیام انسانی را به همراه دارد. بنابراین، هیچ انسانی از پیام نهضت کربلا محروم نیست و شعاع آن همه افراد بشریت را در بر میگیرد.
وی بیان کرد: نهضت سید الشّهدا(ع) قضیه ای شخصی نیست بلکه همانند سایر اولیای بزرگ خدا جریانی تاریخی است که سنّت الهی محسوب میشود، از این رو، یقیناً پیام دارد.
استاد حوزه علمیه خواهران خاطرنشان کرد: سنّتهای الهی بر همگان و در همه عصرها و نسلها جاری است و محدود به زمان و مکان مخصوص و افرادی خاص نیست و سنّت بودن نهضت عاشورا ایجاب میکند که حوادث پیش از کربلا، رخدادهای روز عاشورا و حوادث پس از آن از سوی موافقان و مخالفان تحلیل شود.
زکی افزود: باید سخنان و رفتار حاکمان دربار اموی پیش از قیام حسین بن علی (ع)، دستورهای آنان در روز عاشورا و حرکتهای آنها پس از عاشورا بررسی شود تا روشن گردد که دشمنان اسلام میخواستند درباره براندازی آن تا کجا پیشروند.
وی با تأکید بر اینکه نهضت عاشورا عظیم ترین جریان تاریخ است گفت: نهضت حسینی یگانه حماسه ای است که تاریخ را متحوّل و مرزهای حق و باطل را تبیین کرده است. این نهضت در زمانه ای آغاز شد که آموزه ها و تعالیم اسلامی وارونه معرفی میشد و جامعه دینی در مسیر انحراف از اهداف و زیر سازهای خود گرفتار آمده بود.
استاد حوزه علمیه خواهران ادامه داد: آموزه ها و تعالیم اسلامی به تدریج به دوره جاهلیّت پیشین سوق داده میشد و با اشرافی گری و تجمل خواهی از آرمان خود فاصله میگرفت و زمینه را برای حکومت ناصالحان و منافقان که در قیافه مسلمانی درآمده بودند، فراهم میآورد. در چنین جامعه ای امام حسین(ع) نماد ارزشهای خاموش و فریاد در گلو مانده اسلام شد و عَلم اصلاحات را برافراشت.
زکی گفت: حقیقت این است که نهضت عاشورا هر چند در زمان و مکانی محدود انجام شد، اما شعاع تاثیرگذاری آن دنیای اسلام را فرا گرفت و به نمادی آرمانی برای آزادی خواهان حقیقت طلب تبدیل گشت و معیار عزت و سعادت مندی شد.
بعد از سخنرانی و قرائت زیارت عاشورا، ذکر مصیبت توسط مداح اهل بیت (ع) انجام شد.
انتهای پیام/
نظر شما