خبرگزاری حوزه | امروز یکی از مجریان خوب انقلابی از صدا وسیما کناره گیری کرد در اعتراض به بازگشت فتنه گران به صدا وسیما.
فتنهگرانی که هم از توبره میخورند و هم از آخور؛ دقیقا مانند بچه های انقلابی که هم از دشمن میخورند و هم از دوست؛ منتها کتک و کنایه را.
دشمنی که قاه قاه میخندد به ریشه همه انقلابی ها که زاپاس شدهاند برای مواقع بحران!
محمدرضا شهبازی امروز کناره گیری کرد؛ نه مثل آنهایی که پارسال کناره گیری کردند از صدا وسیمایی که همه چیزشان از آن بود و آنها را تبدیل به چهره ملی کرد، طبق میلشان رفتار کرد و بعد میلی خطاب اش کردند.
امثال شهبازی ها برای صدا وسیما در حکم یه زاپاس هستند برای هر وقت که لگدپران فتنه گر موقتا قهر میکنند.
این رسم اش نیست آقای صداوسیما
کمی معرفت ام آرزوست و عبرت
هنوز درد آرمان و روح الله در سینه هایمان سنگینی میکند.
احمدی پرتو
**********************************
ببین صدا و سیما
شهبازی برگرده یا برنگرده (که باید برگرده)
اجازه نمیدیم فتنه گرها و سلبریتی هایی که در فتنه، یا آتش بیار معرکه شدند یا ساکت بودند برگردند به صدا و سیما ...
غلط میکنه کسی روی خون شهید عجمیان پا بذاره ...
حسین عباسی فر
**********************************
آیا میپذیری با دشمنت زیر یک سقف و بر سر یک سفره باشی
این مطلبی که در مورد بازگشت سلبریتیها نوشته شده، در صورتی درست است که آن سلبرتیها خسارتی دیده باشند یا تنبیه شده باشند یا پشیمان. نه اینکه پیروزمندانه برگردند.
سالهای قبل این کار را ما امتحان کردیم. طرف هرچه دلش میخواسات میگفت و قهر میکرد، یک مدت میرفت و دفعه بعد با قدرت بیشتر و پررویی بیشتری برمیگشت.
چون دیده بود دفعه قبل هرکار دلش خواسته کرده و آب از آب تکان نخورده. حتی اینقدر وقیح میشدندکه برای بازگشتشان شرایط هم میگذاشتند. مثل جناب مدیری!
این کار درست نیست.
این کار فقط باعث دلخوری و دلسردی جبهه انقلاب میشود.
هر کاری قاعده و قانون خاص خودش را دارد که باید رعایت شود و الا همین وضعیست که داریم میبینیم
بعضی گفتهاند که نباید فضا را خالی کرد.
اما این کار به معنای میدان خالی کردن نیست. بلکه گاهی اوقات نهی از منکر به این است که آن صحنه رو ترک کنی. یعنی با همین ترک کردنت پیامت را منتقل میکنی.
آقای شهبازی برنامه پاورقی رو ترک کرد ولی نیروی انقلابی بیکار نمینشیند، مطمئنا کار جدیدی را در دست میگیرد. به جهاد تبیینش ادامه میدهد.
گاهی اوقات ماندن نشانه بیغیرتیست!
یعنی بپذیری که با دشمنت زیر یک سقف و بر سر یک سفره باشی
یاس رضوانی
**********************************
دعوای بازگشت برخی هنرمندان به تلویزیون
اولا نیم قرن است در کشور انقلاب شده است اما متاسفانه امواج این انقلاب شکوهمند اسلامی شاید نقطه ای که از همه جا کمتر رسیده است سینما و فضای هنرمندان است.
ما برای این بخش کار بنیادین نکرده ایم
یک شبه بخواهیم بدون برنامه مدون و معقول و حتی بدون فایده بلند مدت _چون سیستم همان سیستم گذشته است_ به حذف گسترده دست بزنیم کار ناشیانه و احساسی و ابتری است.
تا زمانی که تحول بنیادینی در سینما و رسانه ملی انجام نشود و تربیت نیروی گسترده انجام نگیرد و ساختارها اجازه دهند هنرمندان سلامت فکری و رفتاری خود را حفظ کنند باید با همین نیروهای کنونی که رسما برنداز نبوده اند ساخت ...
ثانیا آقای شهبازی سرباز هنرمند مخلص و بسیجی عزیز همه ماست، از سر غیرت دینی حرکت اعتراضی انجام داده ولی وظیفه مسئولین رسانه ملی ست نگذارند ایشان کنار برود باید با هر مستمسکی که شده ایشان را حفظ کرد و بازگرداند.
ثالثا آقای محمد رضا گلزار یک هنرمند وفادار به نظام اسلامی بوده و هرگز با دشمنان همراهی نکرده و چندین بار اعتقادات مذهبی خود را علنا بیان کرده و اتفاقا آن قدر که ایشان برای این رفتارشان از ضد انقلاب #فحش خورده اند شاید برخی از مدعیان فحش نخورده اند.
در فضای کنونی اگر به هنرمندی باید میدان داده شود یکی از آنها قطعا جناب گلزار است و ما از تصمیم رسانه ملی برای این بازگشت تقدیر می کنیم ...
و باید بدانیم امروز در چه جنگ تمام عیاری هستیم و دشمن چقدر تلاش می کند از رسانه ملی #مشروعیت_زدایی کند و باید همه جوانب این تصمیم درست را ملاحظه کرد.
علی امیری
**********************************
قدرت نظام اسلامی در تسلیم سلبریتیها
برگشتن چهرههای مطرح به صداوسیما نه تنها نشانه ضعف نیست بلکه بیانگر قدرت و اقتدار نظام در برگرداندن شرایط سابق است.
افراد برگشتی با بازگشت خود هم سیاهی و رسوایی را در درون خود پذیرفته و هم صلابت و اقتدار نظام را ناخواسته فریاد میزنند.
بازگشت کسانی چون رشیدپور و گلزار و سلبریتیهایی که از اقبال عمومی برخوردارند هم توجه به خواسته عموم است هم عادیسازی فضا است و هم خنثیکردن پتانسیل درونیشان.
حنای ایشان برای ملت که دیگر رنگی نخواهد داشت اما بازگشتشان به صداوسیما معنایی عیان و آشکار خواهد داشت.
امیدمیرود سایر افراد نیز هرچه زودتر به صحنه بازآیند و با احترام و ذیل قوانین جمهوری اسلامی باردیگر به اقتدار این نظام اعتراف کنند و خود را از اعتبار پوشالی ساقط کنند ...
انجمن سواد رسانه طلاب
**********************************
خـداحـافـظـی ایـثـارگـرانـه یـک هـنـرمـنـد مـتـعـهـد
یک نهی از منکر عملی برای بیدار شدن مدیران و متولیان رسانه ملی.
اعلام خداحافظی محمدرضا شهبازی با رسانه ملی، انفعال نیست؛ فرار از تکلیف نیست؛ خالی کردن عرصه نیست؛ فقط هشداری مُستدل نسبت به تهدیدی خزنده است.
طرح براندازی پاییز ۱۴٠۱ در قالب انقلاب جنسی، تلاشی برای ساقط کردن نظام بود و عدهای رفتار مجرمانه مرتکب شدند، حتی دیگر شرمآلود نبود بلکه بیشرمانه علیه اسلام، موضعگیری کردند...
یعنی دیگر حتی نگران متهم شدن به ضدیت با نظام اسلامی نبودند.
با شکست جنبش جنسی، این افراد، فرار به جلو را انتخاب کردند تا با کنار هم ماندن و فشار به نظام، بدون تاوان به جایگاههای خود برگردند و ضمناً به اغتشاشگران بعدی روحیه بدهند که سنگ مفت گنجشک مفت، اگر اغتشاش گرفت که گرفت، اگر هم نگرفت، شما باز به حالت قبل، برمیگردید!!
نگرانی دلسوزان از براندازی بدون پشیمانی و بدون تاوان، امری منطقی و قابل درک است.
حرف جامعه دینی این است:
یعنی اگر مکتبی هم نیستید و نمیخواهید از نظام فضائل هم پاسداری کنید، لااقل برای حفظ امنیت و ثبات جامعه هم شده، کسانی که علیه نظام، فعالیت کردهاند بدون مجازات یا حداقل بدون اظهار پشیمانیِ مسئولانه، به اوج برنگردند.
حجت الاسلام رحمت الله معظمی
**********************************
**********************************