حجت الاسلام مسعود محمدی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در استان کردستان با اشاره به اینکه حوزههای علمیه، همچون دانشگاه در کشور به عنوان یک نهاد فکری و علمی شناخته میشوند، اظهار داشت: حوزههای علمیه از قدمتی بسیار طولانی برخوردار هستند و بسیاری از بزرگان دین از حوزهها کسب علم و دانش کردهاند و لذا بیشک باید حوزه را کانون فکری و علمی جهان اسلام دانست.
استاد حوزه علمیه ادامه داد: توجه درست و البته تخصصی به حوزه و شناخت مسایلها و نقاط قوت و بعضاً نقاط ضعف آن، میتواند در پربارتر شدن هرچه بهتر حوزههای علمیه و نیز طلاب نقش موثری داشته باشند.
حجت الاسلام محمدی با اشاره به اینکه در ابتدای آغاز سال تحصیلی مدارس علمیه کشور هستیم، بیان کرد: شایسته است اساتید و متولیان حوزههای علمیه تدریس دروس را در مدارس با توجه به وضعیت فرهنگی و دینی جامعه هماهنگ کنند و میطلبد که حوزه و طلاب آشنایی درست و کاملی با مسائل و مشکلات جامعه پیرامون داشته باشند.
وی تصریح کرد: نباید طلاب خود را در حجرهها محصور کنند و برای اینکه در آینده کارنامه موفقی در بحث تبلیغ و نشر معارف اسلامی داشته باشند، لازم است تا حضورشان در سطوح مختلف جامعه پررنگ باشد.
حجت الاسلام محمدی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر طلاب امروز باید در بسیاری از علوم روز بهویژه علومی مانند سواد رسانه، مسائل تحقیقاتی و پژوهشی، مبانی مشاورهای و روانشناسی، آشنایی خوب و جامعای داشته باشند.
انتهای پیام/