پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ |۱۹ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 21, 2024
کد خبر: 1118936
۲۴ آبان ۱۴۰۲ - ۰۲:۲۱
گزارش

حوزه/ مسجد صاحب الزمان (عج) روستای محمدی عامری با اهتمام امام محله و همراهی اهالی و خیّرین به یک مجتمع فرهنگی و اجتماعی تبدیل شده است؛ وجود کتابخانه و ورزشگاه باعث رونق حضور جوانان در این مسجد شده و بیش از ۳۰۰ خانواده کم برخوردار نیز تحت حمایت مسجد هستند.

خبرگزاری حوزه - بوشهر/ حجت‌الاسلام حسن محمد زاده امام محله مسجد صاحب الزمان(عج) روستای محمدعامری در شهرستان دلوار است که توانسته بسیاری از توانمندی‌ها و مشارکت مردمی را به سمت و سوی مسجد جلب نماید.

حجت الاسلام محمدزاده از ۱۴ سالی می شود که در کسوت تبلیغ دین تلاش می کند و ۸ سال است که در این روستا حضور دارد و هم اکنون نیز تمام وقت و تلاش خود را برای رونق مسجد و خدمت به مردم سپری می کند و خود نیز کلیددار مسجد است.

مسجد صاحب الزمان(عج) در واقع یک مجتمع فرهنگی شامل حسینیه و کتاب‌خانه با ۷ هزار جلد کتاب و ورزشگاه و خانه عالم است که با تمامی امکانات حتی آشپزخانه‌ای مجهز، فضای خوبی را برای اهالی و جوانان به وجود آورده است.

امام محله‌ای که کشاورز است

این مسجد هر چند دارای یک متولی است که با نیت باقیات‌الصالحاتی برای فرزندان متوفای خود، تجهیزات کاملی را برای آن مهیا کرده، اما اعتماد اهالی موجب توسعه و رونق مسجد شده که به واسطه همراهی و تلاش امام محله، این مشارکت‌ها افزایش یافته است. همه امکانات مورد نیاز مردم در این مسجد مهیاست و اهالی روستا با مشارکت فراوان، فضای سبز و پارکی را نیز در جوار مسجد ایجاد کرده‌اند.

اجرای برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی و تبلیغی با مسجد محوری، برگزاری مراسم‌ها و ایجاد تمهیداتی در جهت شناسایی و حمایت از محرومان بخشی از این تلاش‌هاست.

وی با همراهی خیرین، در دل مسجد یک مرکز نیکوکاری از سال ۱۴۰۱ بنا نهاده که در مجموع ۳۳۶ نفر را تحت پوشش دارد و در این میان ۱۵۰ نفر نیز تحت پوشش کمیته‌امداد هستند.

امام محله‌ای که کشاورز است

خیّرین به خصوص صاحبان لنج‌های بازرگانی از جمله افرادی هستند که کمک‌های خوبی به واسطه تلاش‌های خیرخواهانه حجت‌الاسلام محمد زاده در اختیار مسجد قرار می‌دهند، در این راستا حدود ۷۵ نفر خیّر پای کار آمده‌اند و گاهی تا ۱۵۰ میلیون تومان در یک ماه در جهت سبد معیشتی، تامین جهیزیه و لوازم خانگی برای نیازمندان جمع‌آوری شده است.

در این مسجد حسینیه‌ای نیز در جهت برگزاری ازدواج آسان و مراسم‌های عقد و عروسی در اختیار اهالی قرار دارد و سال قبل تامین جهیزیه و برگزاری مراسم ازدواج برای ۱۵ زوج در این حسینه انجام شده است.

برگزاری دوره‌های قرآن و نقاشی و مشاوره خانواده و کلاس‌های تقویتی برای دانش‌آموزان ابتدایی و مقطع متوسطه به طور رایگان و کلاس زبان بخشی از خدمات این امام محله است که خود به عنوان مربی نماز و مشاور نیز در مدارس حضور دارد.

وی با ایجاد پلی میان مدرسه و مسجد، پیوندی زیبا میان این دو نهاد ایجاد کرده که در مسائل تربیتی و اخلاقی نقش مهمی داشته است.

امام محله‌ای که کشاورز است

هر چند این روستای ساحلی بسترهای خوبی در اشتغال در زمینه کشاورزی و ماهیگیری و بازرگانی دارد، اما متولیان مسجد همچنان برای کارآفرینی نیروهای جویای کار در روستا تلاش‌های خوبی دارند و مشاوره‌های خوبی اتفاق می‌افتد.

این امام محله در کنار فعالیت‌های خود به عنوان یک کشاورز نیز فعال است و توانسته در زمینه تولید خرمای مرغوب سالانه بالغ بر ۲۰ تن با پایین ترین قیمت و به شکل تعاونی و فرآورده‌هایی چون شیره خرما، اشتغال خوبی را برای برخی از جوانان ایجاد کند و از دل نخلستان پدری در اطراف دشتستان‌های بوشهر، محصولات خوبی را با قیمت کمتر در اختیار اهالی قرار دهد.

امام محله‌ای که کشاورز است

انتهای پیام/

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha