به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از ارومیه، شیربن سعیدی امروز در نشست اخلاقی که در مدرسه علمیه فاطمیه (س) شهرستان نقده برگزار شد، اظهار داشت: یکی از گناهان کبیره که قرآن کریم نیز نسبت بدان هشدار داده، غیبت از مؤمن میباشد که متأسفانه بسیاری بدان مبتلا هستند و گاهی در دورهمیها و نشست و برخاستها بدون توجه به تبعات معنوی آن عدهای دچار این گناه کبیره میشوند.
وی ادامه داد: در روایات و آیات قرآن کریم از غیبت کردن به خوردن گوشت مردار برادر تعبیر شده و عامل بسیاری از کینهها و اختلافها در جامعه همین مسئله غیبت میباشد.
مدیر مدرسه علمیه فاطمیه نقده گفت: غیبت از جمله مواردی است که موجب نابودی اعمال حسنه انسانی میشود که ریشه بسیاری از این غیبتها حسادت است و برای رهایی از غیبت یا باید در مجلسی که نشستیم از فرد غیبت شونده دفاع کنیم، یا مجلس را ترک کنیم و یا نسبت به ترک غیبت تذکر بدهیم.
وی خاطرنشان کرد: برخیها برای توجیه کار اشتباه غیبت کردنشان میگویند، چون اتفاق افتاده بیان میکنیم و این هم گناه کبیره و ریختن آبروی مؤمن است و اگر اتفاق نیفتد و ما آن را بیان کنیم، تهمت است که گناهاش بالاتر از غیبت میباشد و لذا مؤمن همیشه مراقب خود است که دچار گناه نشود و اگر خطایی از او سر بزند فورا توبه میکند و به دنبال آن است که آن را جبران کند.
سعیدی تصریح کرد: از دیگر گناهانی که موجب از بین رفتن اعمال حسنه انسان و کم شدن ثواب آن اعمال میشود، عدم خیرخواهی مردم و به فکر منافع شخصی بودن است، ما در یک جامعه زندگی میکنیم و لذا نسبت به افراد و مؤمنین جامعه وظیفه داریم.
وی گفت: مؤمن ضمن انجام اعمال شایسته مراقب و مواظب است که دچار گناه و معصیت نشود و باید قبل از این که دستمان از این دنیا کوتاه شود، به فکر آخرت باشیم و کوتاهی هایمان را جبران کنیم.
انتهای پیام. /
نظر شما