حجت الاسلام قرائتی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه اظهار کرد: یکی از مراحلی که طلاب برای ورود به حوزه های علمیه و صدور کد طلبگی باید با موفقیت پشت سر بگذارند سنجش سلامت است چرا که حوزه های علمیه برای جذب طلاب باید از وضعیت جسمانی طلبه و اینکه بیماری خاص و لاعلاجی نداشته باشد مطمئن شوند.
کارشناس امور سلامت مرکز امور طلاب و دانش آموختگان حوزه علمیه خوزستان افزود: سالهای گذشته سنجش سلامت توسط مرکز خدمات حوزه های علمیه انجام می شد ولی از امسال این کار به مرکز امور طلاب و دانش آموختگان مرکز مدیریت حوزه های علمیه محول شد البته مرکز خدمات نیز در این کار از طریق معرفی آزمایشگاه ها و پزشکان مورد اعتماد یاری گر مرکز امور طلاب خواهد بود.
حجت الاسلام قرائتی افزود: سنجش سلامت دو مرحله دارد در مرحله ی اول داوطلبین به آزمایشگاه های مورد اعتماد مراجعه کرده و معاینه ی کلی(چکاپ) می شوند در مرحله ی دوم داوطلبین جواب آزمایشات خود را نزد یک پزشک عمومی مورد اعتماد مرکز فرستاده تا پزشک با توجه به جواب آزمایشات وضعیت سلامتی آنها را چک و گزارش وضعیت سلامتی آنها را برای مرکز امور طلاب و دانش آموختگان ارسال کند.
وی گفت: در طرح سنجش سلامت حوزه علمیه خوزستان حدودا سیصد نفر(۱۰۰ نفر از اهواز و ۲۰۰ نفر مابقی شهرستان ها) داوطلب جدیدالورود حوزه علمیه استان مورد بررسی و معاینه ی کامل قرار خواهند گرفت.
کارشناس امور سلامت حوزه علمیه خوزستان ادامه داد: تاکنون مرحله ی اول سنجش سلامت در کلیه مدارس علمیه اهواز و شهرستان ها به جز امیدیه، رامهرمز و هفتکل که فردا سه شنبه ۷ آذر ماه ۱۴۰۲ بصورت متمرکز در شهرستان رامهرمز انجام می شود، صورت گرفته است.
انتهای پیام./
نظر شما