به گزارش خبرگزاری حوزه از یزد، حجت الاسلام والمسلمین محمد کارگر شورکی مدیر حوزه علمیه خواهران استان یزد صبح امروز در سیزدهمین جلسه اخلاق و نشست شورای اداری مدیریت حوزه خواهران یزد در سال ۱۴۰۲، ضمن تسلیت سالروز شهادت حضرت زهرا(س) و ایام فاطمیه، اظهار داشت: ایام فاطمیه و سالروز شهادت حضرت فاطمه(س) را به همه شیعیان و دوستداران حضرت تسلیت عرض میکنم و امیدوارم مشمول دعای حضرت قرار گیریم و با عنایت ایشان بتوانیم وظایف و مسئولیتهایی که در عرصه اجتماع و بهخصوص در حوزههای علمیه داریم را به نحو احسن انجام دهیم.
وی افزود: یکی از چیزهایی که میتوان از این بانوی بزرگوار آموخت و در زندگی خود سرلوحه قرارداد بحثهای تربیتی است که حضرت زهرا(س) در زندگی خود انجام میدادند و میتواند به ما در مسیر زندگی کمک فراوانی نماید.
حجت الاسلام و المسلمین کارگر خاطرنشان کرد: از جمله مسائل تربیتی اهمیت قضاوت در میان کودکان است که میشود در این زمینه به روایتی از کتاب بحارالانوار ج ۴۵ ص۱۹۰ اشاره کرد که رسول گرامی اسلام(ص) درباره مسابقه خطاطی به امام حسن و امام حسین(ع) سفارش فرمودند که هر کس خط او زیباتر باشد او قویتر است، بنابراین هر کدام از این دو بزرگوار خط زیبایی را نوشتند و رسول خدا درباره خطاطی ایشان قضاوتی نفرمود و ایشان را جهت قضاوت پیش مادرشان حضرت زهرا(س) فرستادند تا نگرانی در قضاوت را با عاطفه مادری ایشان جبران شود.
وی ادامه داد: وقتی حسنین به محضر مادر خود مشرف شدند و درخواست قضاوت در این زمینه را داشتند، حضرت زهرا(س) با خود میگفتند: انا ماذا اصنع و کیف احکم بینهما؟ من چه میتوانم بکنم و چگونه میان دو کودک خود داوری کنم؟ که در نهایت این قضیه را به تلاش خود فرزندان ارتباط دادند و فرمودند : "یا قرتی عینی انی اقطع قلادتی علی راسکما و انشر بینکما جواهر هذه القلادة فمن اخذ منها اکثر فخطه احسن و تکون قوته اکثر" ای نور دیدگانم من دانههای این گردند بند را با پاره کردن رشته آن بر سر شما میریزم و میان شما دانههای گردنبند را پخش میکنم و هر کدام از شما دانههای بیشتری را بگیرد خط او بهتر و قدرت او بیشتر است، لذا ایشان نگرانیهایی که در مورد قضاوت در خطاطی فرزندانش بود را با این تدبیر حکیمانه بر طرف نمود و باعث دلشکستگی فرزندان خود نشد.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان یزد تصریح کرد: این نوع رفتارهایی که بیانگر تدبیر حضرت میباشد میتواند به وضوح در زندگی شخصی ما کارگشا باشد و قطعا گفتار، رفتار و کردار حضرات معصومین(ع) ما را میتواند به راه سعادت سوق دهد، بنابراین آگاهی درباره شخصیت حضرت زهرا(س) در همه ابعاد زندگی ایشان لازم است و میتواند برای ما و زندگی و مسیری که میپیماییم راهگشا باشد و در این ایامی که در پیش داریم بتوانیم آگاهی و دانش خود را در باره شخصیت ایشان افزایش داده و آن دانستهها را در زندگی خود بکار بندیم.
در ادامه این جلسه ضمن مرثیه سرائی، هر کدام از معاونین به مسائل روز مدارس استان پرداخته و نظرات و پیشنهادات خود را ارائه نمودند و این جلسه با تصویب چند مصوبه به پایان رسید.
انتهای پیام. /
نظر شما