دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ |۲۳ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 25, 2024
فرحزاد

حوزه/ سخنران حرم مطهر بانوی کرامت گفت: کسانی که برای حل مشکلات، رفع معضلات و درمان امراض و گرفتاری‌های روحی، جسمی، مادی و معنوی خدمت آیت‌الله بهاءالدینی مراجعه می‌کردند، ایشان بر قربانی‌کردن، تلاوت قرآن و حدیث کساء و ذکر چهارده هزار هدیه صلوات به چهارده‌معصوم علیهم‌السلام تأکید می‌کردند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین فرحزاد در محفل معارفی حرم مطهر که در شبستان امام خمینی (ره) برگزار شد، با اشاره به اینکه مرحوم آیت‌الله بهاءالدینی تأکیدات بسیاری بر آثار ذکر بلند صلوات بر محمد و آل محمد(ص) داشتند، اظهار داشت: پیامبر اعظم صلی‌الله علیه و اله به حضرت زهرا(س) فرمودند، «یا فاطِمَةُ، مَن صَلّی عَلَیک غَفَرَ اللّهُ لَهُ، و ألحَقَهُ بی حَیثُ کنتُ مِنَ الجَنَّةِ»، ای فاطمه، هر کس بر تو درود بفرستد، خداوند او را می‌آمرزد و گناهانش را می‌بخشد و در هر جای بهشت که باشم، او را به من ملحق می‌سازد.

وی در ادامه حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها را شفیعه کبری روز قیامت دانست و ضمن اشاره به آثار قرائت حدیث کساء در ایام فاطمیه و اهتمام تمام علما به این موضوع، خاطرنشان کرد: کسانی که برای حل مشکلات و رفع معضلات و درمان امراض و گرفتاری‌های روحی و جسمی و مادی و معنوی خدمت آیت‌الله بهاءالدینی مراجعه می‌کردند، بر قربانی‌کردن، تلاوت قرآن، حدیث کساء و هدیه چهارده هزار صلوات به چهارده‌معصوم علیهم‌السلام تأکید می‌کردند.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه کسی که در دید مردم قرار می‌گیرد، چشم نظر می‌خورد، صدقه، دعا و قربانی را از مهم‌ترین راهکارهای دفع چشم نظر دانست و خاطرنشان کرد: ذکر «ماشاءالله لا قوه الا بالله» و تلاوت آیات قرآن از جمله چهارقل و آیةالکرسی از برجسته‌ترین راهکارهای دفع امواج بلاست. در بسیاری از موارد حتی خود پدر و مادر نیز از فرط مهر و محبت فرزندانشان را چشم می‌زنند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین فرحزاد بر اهمیت توجه روزافزون به آداب اولیه اخلاق دینی تصریح نمود و با بیان این که صله‌رحم تنها دیدوبازدید و احوالپرسی نیست، خاطرنشان کرد: صله‌رحم شادکردن دل‌ها، نرساندن اذیت و آزار و کمک و احسان به بستگان است.

وی در ادامه ضمن انتقاد از گسترش تجملات و چشم و هم چشمی و مدگرایی‌ها در جامعه، با بیان این که تجملات و مدگرایی هیچ حدی ندارد، تصریح کرد: متأسفانه ما در انفاق و صدقه دادن خیلی ضعیف شده‌ایم؛ باید توجه داشته باشیم که احسان، نیکی و بازکردن گره مشکلات بستگان، برجسته‌ترین تجلی صله‌رحم است.

سخنران محفل معارفی حرم مطهر با تأکید بر این که باید چشم و دلمان را از دنیا و تجملات دنیا رها سازیم، یادآور شد: مولی‌الموحدین علی علیه‌السلام می‌فرمایند؛ اگر کسی برای فرد مرفه و ثروتمندی به‌خاطر لباس، ثروت، پست و مقامش تواضع کند، دو سوم دینش را ضایع ساخته است.

وی با بیان این که آدم پرستی و دنیاپرستی نوعی بت‌پرستی است و بر اساس روایت نبوی زمانی خواهد آمد که درهم و دینار پیش مردم به بت‌هایی برای پرستش تبدیل خواهند شد، اظهار داشت: در شب اول قبر و روز قیامت تنها اعمالی که صددرصد بوی خدا بدهد و خالص باشد، به‌حساب خدا نوشته می‌شود؛ متأسفانه اکثر اعمال و افعال ما آمیخته با بوی غیر خدایی است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین فرحزاد با تأکید بر این که خوبی‌کردن با خوب‌ها هنر نیست و انسان باید با کسانی که از ایشان دلگیر است خوبی کند، اظهار داشت: این که گفته می‌شود جواب کلوخ، سنگ و پاسخ بدی با بدی است، کار اشتباه و رویه‌ای حیوانی و به‌دور از انسانیت است؛ هنر مؤمن این است که با بدها خوبی کند.

وی با اشاره به این که هرجا انسان به‌خاطر خدا گذشت و در برابر بدی‌های دیگران خوبی و دعا کند بوی خدایی خواهد گرفت، یادآور شد: گذشت نسبت به کسی که در حق انسان ظلم کرده، رضایت و خشنودی ذات اقدس الهی را به دنبال دارد.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت با بیان این که عفو خدا و قبول توبه در عفو و گذشت دیگران نهفته شده است، اظهار داشت: ارسال هدیه برای کسی که آدمی را اذیت و آزار داده، تأثیرات بسیاری بر لطافت روح و نفس آدمی داشته او را مشمول رحمت الهی می‌سازد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین فرحزاد در بخش پایانی سخنان خود ضمن تبیین مصادیقی از احسان، نیکی، گذشت و ایثار در سیره علما و پاسخ ایشان در مقابل توهین‌ها و بددهنی‌ها، تصریح کرد: این که انسان با خوب‌ها خوب و با بدان بد باشد هنر نیست؛ برترین هنر آدمی این است که با بدها خوب باشد؛ مصرف قرص‌های آرامش‌بخش، نشان‌دهنده ضعف اخلاقی، روحی و ایمانی است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha