یکشنبه ۱۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۱
راهکارهای تحقق مولفه های اخلاقی در تعلیم و تربیت مدرس در بُعد اجتماعی بررسی شد

حوزه/ پایان نامه «راهکارهای تحقق مولفه های اخلاقی در تعلیم و تربیت مدرس در بُعد اجتماعی»، دفاع شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، نسیبه نیک نژاد، طلبه سطح ۳ رشته اخلاق و تربیت اسلامی مدرسه علمیه تخصصی فاطمه الزهرا(س) اصفهان، صبح امروز از پایان نامه خود با عنوان: «راهکارهای تحقق مولفه های اخلاقی در تعلیم و تربیت مدرس در بُعد اجتماعی»، با راهنمایی زینب کبیری و داوری حجت الاسلام اصغر هادی دفاع کرد.

نیک نژاد در دفاع از پایان نامه خود گفت: اخلاق اجتماعی، مجموعه‌ای از ارزشهـا و هنجارهـایی است که فرد، نسبت به امور اجتماعی و در ارتباط با دیگران باید رعایت کند.

وی ادامه داد: انسان موجودی اجتماعی است و در ارتباط با سایر افراد جامعه، نیازمند رعایت این نوع ارزش هاست تا جامعه به تمدن متعالی، عدالت و کمال نزدیک شود، فضایلی نظیر: محبت و احترام به دیگران، کمک و یاری به نیازمندان، مشارکت در امور اجتماعی، صداقت در برخورد با دیگران و.. جایگاه و اهمیت اخلاق در زندگی اجتماعی تا بدان جاست که حتی عمل کردن به قوانین و مقررات اجتماعی نیز بدون پشتوانه اخلاق ممکن نیست و اخلاق، بهترین ضامن اجرای قوانین و مقررات است.

طلبه رشته اخلاق و تربیت اسلامی مدرسه علمیه تخصصی فاطمه الزهرا(س) اصفهان اظهار کرد: پس از خانواده، مدرسه به عنوان اولین نهاد اجتماعی، متولی تربیت دانش آموزان در راستای پذیرش نقشها و مسئولیت‌های اجتماعی است و معلم نقش اساسی را در آموزش اخلاق اجتماعی و تربیت بعد اخلاقی دانش آموزان ایفا می‌کند.

نیک نژاد گفت: پایان نامه حاضر در نظر دارد به بررسی راهکارهای تحقق مؤلفه‌های اخلاق اجتماعی در فضای تعلیم و تربیت مدرسه به شیوه توصیفی تحلیلی بپردازد. بنابراین پس از تبیین مؤلفه های اخلاق اجتماعی در فضای تعلیم و تربیت مدارس، به بررسی راهکارهای تحقق این مؤلفه ها در ارتباط با فراگیر کودک و نوجوان توسط معلم پرداخته شده است. سپس نقش معلم در راستای تحقق مؤلفه های اخلاق اجتماعی در ارتباط با والدین دانش آموزان و همکاران بررسی شده و راهکارهایی برای تحقق مؤلفه های اخلاق اجتماعی در ارتباط با این دسته از افراد پیشنهاد داده خواهد شد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha