به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، استاد مهدی هادوی تهرانی در حاشیه بازدید از نمایشگاه دستاوردهای علمی مراکز پژوهشی حوزوی در گفتوگو با خبرنگاران، اظهار کرد: برای بروزرسانی پژوهشها تلاش خوبی صورت گرفته است.
وی با اشاره به اینکه فاصله میان پژوهشها و نیازها کم نیست اما تلاشهای خوبی انجام شده است، مطرح کرد: سیاستهای پژوهشی حوزه اگر ادامه پیدا کند و تکمیل شود، قطعا گام موثری برای پرکردن خلاء نیازهای موجود خواهد بود.
استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه مهمترین موضوع ارتباط مجموعههای پژوهشی با یکدیگر است، عنوان کرد: ۳۰ سال پیش تلاش کردیم اقداماتی انجام دهیم و هنوز نیز ارتباط کافی و فعال که تمام مراکز پژوهشی در جریان اقدامات سایر مجموعهها باشند، شکل نگرفته است.
استاد هادوی تهرانی با اشاره به اینکه باید برخی از کارهای موازی و کم ارزش کنار گذاشته شوند، خاطرنشان کرد: این نمایشگاه فرصتی برای ارتباط مراکز پژوهشی است.
استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه ارتباط مراکز پژوهشی حوزه با فضای بین الملل ضعیف است، تصریح کرد: باید گامی در راستای شناسایی مراکز اسلامشناسی دنیا برداشته شود.
وی با اشاره به اینکه سازمان فرهنگ و ارتباطات از اجلاسهای اسلامی دنیا اطلاع دارد، یادآور شد: اگر حوزه نیز از این اجلاسها اطلاع داشته باشد و مجموعههای مختلف برای اجلاس، مقاله تولید کنند، حوزه در مراکز علمی دنیا حضور پیدا خواهد کرد.
استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه باید حوزه در مجامع بین المللی حضور بیشتری داشته باشد، ابراز کرد: باید ارتباط با سازمان فرهنگ برقرار شود و این اطلاعات به مراکز ابلاغ شود.
وی با اشاره به اینکه باید به این مراکز افرادی برای سخنرانی اعزام شوند، بیان کرد: اگر این اتفاق رقم بخورد، کاستیهای موجود احساس شده و نیازهای جهانی از نظر گفتمانی به روز خواهد شد.
استاد هادوی تهرانی با بیان اینکه روشهای جدیدی برای جذب مخاطب ابداع شده است، ولی آثار حوزوی همچنان به صورت سنتی است، اظهار کرد: باید به این روشهای نوین توجه بیشتری شود.
انتهای پیام