به گزارش خبرگزاری حوزه، علی شعبانی، رئیس کل دادگستری استان قزوین اظهار کرد: با توجه به اینکه اختلافات خانوادگی و میزان ورودی پروندههای مربوط به حوزه خانواده در سال های اخیر با هجمه رسانه های بیگانه و تغییر سبک زندگی افزایش یافته است، باید اقدامات مؤثری جهت پیشگیری و مواجهه با این پرونده ها در دستور کار قرار بگیرد.
رئیس کل دادگستری استان قزوین ادامه داد: به همین منظور باید دستگاه های فرهنگی و اجتماعی نسبت به آگاه سازی خانواده ها با بهره گیری از آموزه های اسلامی برای استحکام بنیان خانواده تلاش کنند.
وی افزود: قوه قضائیه در راستای وظایفی که مطابق قانون حمایت از خانواده بر عهده دارد و با بهره مندی از مراکز مشاوره خانواده و استفاده از مشاوران با تجربه نسبت به ارائه خدمات به مراجعین اقدام نموده و دادگاه های خانواده را موظف کرده تا پرونده های طلاق توافقی را به این مراکز ارجاع دهند.
شعبانی بیان کرد: در سال ۹ ماهه سال جاری ۲۱۴ پرونده بعد از ارجاع به مشاوران و برگزاری جلسات مشاوره در زمینه مذهبی، روانشناسی، مددکاری و حقوقی به صلح وسازش ختم شده است.
وی اضافه کرد: در حال حاضر ۶ مرکز مشاوره در مجموعه قضایی استان پرونده های ارجاعی از دادگاه های خانواده را بررسی می کنند که ۲ مرکز با سامانه مسیر و مجوز مرکز امور مشاوره قوه قضاییه و ۴ مرکز نیز با سامانه تصمیم با مجوز بهزیستی و سازمان نظام روانشناسی در حال فعالیت هستند.
رئیس کل دادگستری استان قزوین در پایان تصریح کرد: با توجه به اینکه مهم ترین علت درخواست طلاق در بین زوجین کمبود های عاطفی، کمبود های مهارت های سازگارانه، اعتیاد و خیانت است باید دستگاه ها و نهاد های فرهنگی و اجتماعی با اجرای برنامه های آموزشی و پیشگیرانه برای جلوگیری از شکل گیری عوامل تهدید کننده بنیان خانواده تلاش کنند و اگر این نهاد ها به درستی به وظایف خود عمل کنند قطعا از میزان طلاق در جامعه کاسته خواهد شد.
نظر شما