چهارشنبه ۱ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۸
نوروز نشان فضیلت و فرهیختگی نیاکانی است که در حوزه تمدنی نوروز می‌زیسته‌اند/ ضرورت برداشتن گام‌های عملی جدی برای توقف حملات رژیم صهیونیستی

حوزه/ رئیس جمهور در پیامی با تبریک آغاز سال نو خورشیدی به سران و مردم کشورهای حوزه تمدنی نوروز تصریح کرد: نوروز، این آیین سراسر مهر و کهن که ریشه در فرهنگ و تمدن غنی و هزاران ساله مردمان این پهنه باستانی دارد، میراثی گران‌بها و نشان از فضیلت و فرهیختگی نیاکانی است که در حوزه تمدنی نوروز می‌زیسته‌اند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی در پیامی، ضمن تبریک فرا رسیدن رستاخیز طبیعت و گاه رویش زمین و آغاز سال ۱۴۰۳ هجری خورشیدی به سران و مردم کشورهای حوزه تمدنی نوروز تصریح کرد: نوروز، این آیین سراسر مهر و کهن که ریشه در فرهنگ و تمدن غنی و هزاران ساله مردمان این پهنه باستانی دارد، میراثی گران‌بها و نشان از فضیلت و فرهیختگی نیاکانی است که در حوزه تمدنی نوروز می‌زیسته‌اند.

رئیس جمهور با بیان اینکه پیام نوروز، پیام صلح و همزیستی مسالمت‌آمیز و نماد پیوند و آشتی است، اظهار داشت: امسال ما کشورهای حوزه تمدنی نوروز، این مناسبت فرخنده را در حالی جشن می‌گیریم که مردم مظلوم و مقتدر غزه همچنان با حملات وحشیانه رژیم غاصب صهیونیستی روبرو هستند و علاوه بر آن در محاصره کامل بوده، از دسترسی به امکانات ابتدایی بهداشتی، معیشتی نیز محروم شده‌اند و در معرض خطر گرسنگی و قحطی قرار گرفته‌اند.

حجت‌الاسلام والمسلمین رئیسی تاکید کرد: وظیفه انسانی ماست که با استفاده از توانمندی‌های‌مان، گام‌های عملی جدی برای توقف حملات رژیم صهیونیستی و ارسال کمک‌های بشردوستانه برای مردم مظلوم غزه برداریم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • سیامک قاسمی IR ۰۸:۳۵ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۶
    ۱ - هشت فصل پیاپی است که رشد اقتصادی بخش کشاورزی منفی است و این بخش از اقتصاد ایران به کل از دست رفته است. ۲- رشد اقتصادی کل بخش صنایع و معادن به غیر از نفت، در دو فصل تابستان و پاییز ۱۴۰۲ منفی بوده است. ۳- رشد اقتصادی بخش صنعت و بخش ساختمان به عنوان موتور محرک اقتصادی ایران، در دو سال گذشته به ترتیب صفر و منفی بوده است. ۴- رشد اقتصادی بدون نفت ایران در دوران تحریم، در هیچ دو فصل پیاپی بالای ۵ درصد تثبیت نشده است و این نرخ در سال ۱۴۰۲ با شیب قابل توجه کاهنده بوده و در فصل پاییز به ۲.۵ درصد رسیده است. ۵- تنها دلیل افزایش رشد اقتصادی کلی ایران، افزایش استخراج و فروش نفت و رشد پایدار بخش خدمات بوده است که ذاتاً تحریم‌ها تأثیر کمتری بر این بخش دارد و non Tradable است. ‏مملکت با آمارسازی و کتمان حقیقت اداره نمی‌شود و ایران هم تا زمانی که تحریم‌های آمریکا لغو نشود، هرگز از تله «رکود تورمی» که شش سال است در آن گرفتار است، خارج نمی‌شود.