پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ |۱۹ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 21, 2024
امام جمعه همدان

حوزه / امام جمعه همدان، با تأکید بر اینکه تنها با شعار دادن مشکلات حل نمی‌شود، گفت: امیدواریم در نشست پایانی سال در استان ساز و کار مناسب برای مردمی سازی مسکن و عرصه‌های مختلف را طراحی کرده باشیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در همدان، حجت الاسلام والمسلمین حبیب الله شعبانی امروز در اولین شورای اداری استان همدان در سال ۱۴۰۳، با تبریک آغاز سال نو و با اشاره به حضور مسافران در استان همدان، اظهار داشت: ضمن اینکه به مسافران خیر مقدم می‌گوییم، اما لازم است تا توسط مسئولان و متولیان مراقبت از حفظ حرمت ماه مبارک رمضان مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به برگزاری انتخابات در اسفند سال گذشته، یادآور شد: شاهد حضور درصد مقبولی از مردم در انتخابات بودیم که نشان دهنده همت بلند ملت است و امیدواریم افرادی که مورد اعتماد مردم قرار گرفتند، این مسئولیت به معنای واقعی کلمه برای آنها مبارک باشد.

امام جمعه همدان، با تأکید بر اینکه شرط مبارک بودن مسئولیت‌ها این است که از این موقعیت برای خدمت به مردم استفاده کنیم، گفت: لازم است تا نگاه حضرت امیر(ع) به مسئولیت در جامعه اسلامی سریان پیدا کند، چرا که اگر کسی در جامعه اسلامی به مسئولیت برسد اما نگاهش با نگاه امام علی(ع) متفاوت باشد، هم سر او کلاه رفته و هم جامعه اسلامی.

وی به تشریح نامگذاری و شعار سال پرداخت و خاطرنشان کرد: در دهه اول انقلاب، در خیلی از عرصه‌ها به موفقیت‌هایی دست پیدا کردیم و با وجود آنکه از لحاظ رفاه اقتصادی در سطح پایین‌تری نسبت به امروز بودیم، اما رضایت جامعه نسبت به مسائل اقتصادی نسبت به امروز بیشتر بود.

نماینده ولی فقیه در استان همدان، افزود: یکی از مهم ترین دلایل این موضوع، این است که آن زمان هنوز فرصت پیدا نکرده بودیم با قوانین بسیار دست و پای خودمان را ببندیم، اما امروز تا توانسته‌ایم قانون و ساختار درست کردیم و توزیع قدرت را به صورت ناقص انجام داده‌ایم که نتیجه آن ایجاد کندی در کار است.

وی با طرح این سوال که ساختن یک مصلی در شهر همدان مگر چقدر طول می‌کشد؟، گفت: برای ساخت مصلی نه نیازی به پول نفت هست و نه مالیات، بلکه نیازمند کنار گذاشتن برخی ساختارها و بروکراسی‌ها هستیم.

حجت الاسلام والمسلمین شعبانی، با بیان اینکه رشد تولید با مشارکت مردم تفکری بود که در اول انقلاب مطرح شده بود، یادآور شد: متاسفانه روند اداری کشور به سمتی رفته که امروز باید از آن به عنوان یک دیکتاتوری ساختار یاد کنیم.

وی با تأکید بر اینکه برای مردم تفاوتی ندارد چه کسی مسئول است، اظهار کرد: مردم از ما کار و رفع مشکلاتشان را می‌خواهند و نمی‌شود گفت چون قانون اجازه نمی‌دهد، مشکل حل نمی‌شود.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان همدان، با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی پیروز شد تا مشکلات مردم حل شود، ابراز کرد: یکی از اساسی‌ترین کارها همان مطلبی است که رهبری معظم انقلاب فرمودند و آن مشارکت مردمی است.

وی خواستار طراحی ساز و کار مورد نیاز در عرصه مردمی سازی شد و گفت: چندین سال است که مسئولان در دولت و مجلس از مردمی سازی صحبت می‌کنند، اما کار مهمی در این عرصه را شاهد نبودیم و تنها به خصوصی سازی اشاره می‌شود.

امام جمعه همدان تصریح کرد: معنای مردمی سازی، یعنی جهاد عمومی در عرصه تولید ثروت و اینکه همه مردم پای کار بیایند، اما راه تحقق آن فراهم کردن ساز و کار مناسب است.

وی با تأکید بر اینکه تنها با شعار دادن مشکلات حل نمی‌شود، یادآور شد: امیدواریم در نشست پایانی سال در استان ساز و کار مناسب برای مردمی سازی مسکن و عرصه‌های مختلف را طراحی کرده باشیم.

نماینده ولی فقیه در استان همدان، با اشاره به اینکه مردم به دلیل مشکلات اقتصادی، حجم نقدینگی خود را به سمت خرید طلا و دلار و یا مسکن سوق داده‌اند، خاطرنشان کرد: مردم احساس می‌کنند تولید مشکل است و لذا به این سمت حرکت نمی‌کنند.

وی با گلایه از اینکه بستر مناسب برای فعالیت اقتصادی در کشور طراحی نشده است، اظهار کرد: خانوار باید از قدرت خرید خود محافظت کند و لذا به این سمت می‌رود، بنابراین امسال باید با یک مردمی سازی و بسیج همگانی، جامعه را به سمت تولید سوق دهیم، چرا که یکی از شاخص‌های پیشرفت کشور، مشارکت مردم در عرصه تولید ثروت است.

شعبانی، با تأکید بر اینکه شعار سال باید حرکتی جهشی در مردمی سازی ایجاد کند، ابراز کرد: مراقب باشیم نکند به تنها چاپ چهار بنر در سطح شهر مبتلا شویم و مردم هیچ‌جا تحقق شعار سال را احساس نکنند.

وی با بیان اینکه مردمی سازی تنها واگذاری به بخش خصوصی نیست و باید برای مردم کوچه و خیابان، ساز و کار این موضوع را طراحی کرد، گفت: در این راستا باید از نخبگان دانشگاهی و نخبگان عرصه تجارت استفاده کرد و از آنها مشورت گرفت.

امام جمعه همدان، با اشاره به اینکه تولید ثروت در اسلام یک امر ارزشمند است، یادآور شد: در اسلام تجمل و اسراف مذموم است، نه تولید ثروت و تولید حداکثری همراه با مصرف عادلانه است که پیشرفت کشور را رقم می‌زند.

انتهای پیام. /

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha