به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری «حوزه»، استاد رضا رمضانی، دبیرکل مجمع جهانی اهلبیت (ع) در سفر به کشور ونزوئلا با نیکلاس مادورو رئیس جمهور این کشور دیدار و گفتوگو کرد.
نیکلاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا در ابتدای این دیدار ضمن ابراز خوشحالی از سفر استاد رمضانی به کشور ونزوئلا، روابط میان ایران و ونزوئلا را برادرانه، عمیق و قدیمی دانست و تصریح کرد: این روابط باید در راستای ارزشها و اصول باشد. ما در جهانی زورگو زیست میکنیم. چاوز قرن ۲۱ را قرن ملتها میدانست و ما بخشی از قرن ۲۱ هستیم، قرن ۲۱، قرن ما است. هیچ کس نمیتواند حق آزادی و استقلال و زندگی در صلح و حق پیوند معنویت و فرهنگ و دین را از ما بگیرد.
رئیس جمهور ونزوئلا با اشاره به این که دوستی ایران و ونزوئلا نه سیاسی و موقت، بلکه واقعی و راهبردی است، بر ارتباط میان میان ملتهای ایران و ونزوئلا تأکید کرد.
نیکلاس مادورو با اشاره به ملاقاتهایش با رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران، ایشان را فردی باهوش دانست که تحلیل دقیق و عمیقی از جهان و تحولات آن دارند.
وی تاکید کرد: ما همواره از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران استفاده میکنیم و از دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) تقاضا دارم که سلام ویژه من را به حضرت آیتالله خامنهای برساند.
صهیونیستها امروزه آمریکا را اداره میکنند
رئیس جمهور ونزوئلا در ادامه در تحلیل شرایط کنونی جهان اظهار کرد: جهان وارد دوره تحول جدیدی شده است. حدود ۱۰۰ سال از نازیسم و فاشیسم میگذرد، اما امروز شاهد حضور جریانهای نازیستی و فاشیستی در آمریکا و کشورهای غربی هستیم. تمام مشکلات امروز جهان ناشی از همین نگاه فاشیستی و نازیستی است که در تمام ارکان کشورهای غربی نفوذ دارد.
وی ادامه داد: صهیونیستها امروزه آمریکا را اداره میکنند و قدرت نظامی، سیاسی و اقتصادی در دست آنها است. هر دو حزب جمهوریخواه و دموکرات در آمریکا را صهیونیستها کنترل میکنند. دو قدرت اصلی یعنی قدرت نظامی و شبکههای اجتماعی در کنترل آنها است. صهیونیستها با قدرت نظامی، صلح را به خطر انداختند و با قدرت شبکههای اجتماعی از جمله فیسبوک، ایکس و مانند آنها، افکار عمومی را دستکاری میکنند.
رئیس جمهور ونزوئلا خاطرنشان کرد: البته ما امروز وارد جهان چند قطبی شدهایم که در آن، قطبهای مختلف قدرت مانند چین، روسیه و ایران شکل گرفتهاند. ایران در حوزه نظامی پیشرفتهای خوبی داشته است و این کشور در حوزه شبکههای اجتماعی نیز باید مقتدرانه وارد شود. ما در ونزوئلا گام اول خود را توسعه علم و فناوری قرار دادهایم و تبادلات علمی بین ونزوئلا با ایران را آغاز کردهایم که امیدوارم تبادلات علمی گسترش یابد.
عمیق و راهبردی بودن روابط بین ایران و ونزوئلا
استاد رضا رمضانی دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) در ادامه این دیدار، روابط بین ایران و ونزوئلا را عمیق و راهبردی دانست و تصریح کرد: ظلم کردن و پذیرش ظلم براساس مبانی دین ما نکوهش و در مقابل بر کرامت و عدالت، تأکید شده است.
وی ادامه داد: امام خمینی (ره)، درس بزرگی به ملت ایران و ملل جهان دادند؛ آن درس این بود که ما میتوانیم در برابر ظلم بایستیم و در مسیر تمدنسازی قرار بگیریم. امام خمینی (ره) به چهار اصل باور و ایمان داشتند که آن اصول شامل ایمان به پروردگار، ایمان به هدف، ایمان به مسیر و ایمان به مردم است. امام خمینی (ره) بر اساس این چهار باور و رکن ایمانی، انقلاب کردند و تغییراتی را در ایران و جهان به وجود آوردند و معادلات موجود جهانی را برهم زدند.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) افزود: باید تغییراتی در جهان صورت بگیرد تا ثروت دنیا به صورت عادلانه به تمامی مردم دنیا تعلق بگیرد، نه اینکه ۹۰ درصد مردم جهان از ۱۰ درصد مواهب جهان بهره ببرند و بهرهبردن از ۹۰ درصد مواهب جهان فقط سهم ۱۰ درصد مردم جهان باشد.
استاد رمضانی در ادامه با اشاره به بردگی مدرن اظهار کرد: ظلمهایی در جهان از طرف برخی از دولتها صورت میگیرد که میتوان آن را بردگی مدرن برشمرد و باید بساط آن برچیده شود. در گذشته ۱۰۰ نفر یا ۱۰۰۰ نفر را به بردگی میگرفتند، اما امروزه ملتها را به بردگی میگیرند لذا باید به حقوق انسانها به معنای واقعی احترام گذاشت.
تبدیل شدن ایران به یک قدرت جهانی
وی ادامه داد: عدالت در تفکر شیعی، جایگاه محوری دارد و سمبل عدالت در این تفکر، امام علی(ع) است، متفکرانی نظیر جرج جرداق به این مسئله توجه کردند. عقلانیت، معنویت و عدالت سه ضلع تفکر شیعی هستند که برخاسته از معارف اهل بیت(ع) است.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) افزود: حضرت مسیح (ع) برای اقتدار ملتها خواهد آمد. ما شیعیان نیز معتقدیم که حضرت مهدی (عج) برای اقتدار ملتها، خواهند آمد و حکومت دست صالحان میافتد و مستضعفان که تحت ستم قرار گرفتند بر جهان حاکم خواهند شد و ظالمان، مستکبران و ستمگران حذف میشوند.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) خاطرنشان کرد: ایران از یک قدرت منطقهای به قدرتی جهانی تبدیل شده است. توانمندیهای ایران در حوزههای مختلف ناشی از رشد و قدرت علمی آن است. ایران در برخی از حوزههای علمی جزء ۱۰ کشور برتر جهان است و در رتبهبندی علمی جهانی رتبه شانزدهم را دارا است. لذا ایران آمادگی دارد تا تجارب و دستاوردهای علمی خود را با دیگر کشورها به اشتراک بگذارد. ما آمادهایم تا تجاربی که طی این سالیان در ایران در شرایط تحریم به دست آوردهایم در اختیار کشور ونزوئلا قرار دهیم.
تأکید رئیس جمهور ونزوئلا بر توجه وی به پیروان مکتب اهل بیت (ع)
استاد رمضانی در پایان این دیدار از رئیس جمهور ونزوئلا خواست که توجه ویژهای به پیروان و محبان مکتب اهل بیت (ع) در ونزوئلا داشته باشد و نمایندگان آنها را در مراسمهای مرتبط دعوت نماید. این درخواست به شدت مورد توجه رئیس جمهور ونزوئلا قرار گرفت و وی تاکید کرد که نمایندگان پیروان مکتب اهل بیت (ع) همیشه مورد دعوت ما هستند.
در این دیدار همچنین دکتر «عبدالحسین کلانتری»، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران، «حجت الله سلطانی»، سفیر جمهوری اسلامی ایران در ونزئلا، «رامون بلاسکز»، وزیر حمل و نقل ونزوئلا و رئیس کمیسیون ونزوئلایی همکاری با ایران، «ایوان خیل پینتو»، وزیر امور خارجه ونزوئلا، «فردی آلفرد نازارس»، معاون رئیس جمهور ونزوئلا در امور فرهنگی و گردشگری و وزیر ارتباطات ونزوئلا حضور داشتند.
نظر شما