شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۵
توصیه مدیر جامعة الزهرا (س) درباره کتابخوانی

حوزه/ برقعی در راستای اجرای پویش «طعم شیرین کتابخوانی با چاشنی تجربه» ، طلاب را به مطالعه کتب معرفتی توصیه کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، کتابخانه جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها در ایام تابستان و در برنامه جدید خود، پویش «طعم شیرین کتابخوانی با چاشنی تجربه» را کلید زد.

در این برنامه، نماینده کتابخانه به صورت حضوری با افراد مطرح و شاخص جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها مانند مدیر، معاونان، مدیران گروه‌های علمی تربیتی و پژوهشی و سایر اساتید مصاحبه می‌کند و به معرفی کتاب‌های تاثیرگذار در زندگی فرد مصاحبه شونده و معرفی کتب مناسب برای اوقات فراغت و زندگی طلبگی طلاب و کارکنان جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها از دید مصاحبه شونده پرداخته خواهد شد.

سیده زهره برقعی مدیر جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها بوده در نخستین مصاحبه این برنامه، در پاسخ به این سوال که تاثیرگذارترین کتابی که در طول زندگی مطالعه کردید، چه کتابی است، عنوان کرد: بهترین و تاثیرگذارترین کتاب، قرآن کریم و کتاب‌های دعا است.

مدیر جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها در ادامه، گفت: کتاب‌هایی که جنبه معرفتی دارند، مثل «شرح دعای سحر» و «سر الصلوه» امام خمینی (ره) و رساله لقاءالله میرزا جواد ملکی تبریزی از بهترین کتاب‌هایی بوده که مطالعه کرده ام.

برقعی که هم اکنون کتابی با موضوع «رجل سیاسی» مشتمل بر گفتارهایی از حضرت آیت الله العظمی خامنه ای مدظله‌ العالی درباره سیاستمدار تراز انقلاب اسلامی را در دست مطالعه دارد، توصیه کرد: طلاب برای مطالعه باید در چهار زمینه از جمله بحث تفسیر، مباحث اخلاقی، بحث اعتقادی و آشنایی با مسائل روز برنامه‌ریزی داشته باشند و به مطالعه بپردازند.

وی تصریح کرد: در بحث آشنایی با مسائل روز، حتما کتاب‌های رهبر معظم انقلاب مدظله‌العالی را مطالعه کنید و با بحث‌های تاریخ، تاریخ معاصر و تاریخ بین الملل آشنا باشید.

مدیر جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها تأکید کرد: مطالعه زندگینامه بزرگان می‌تواند در زندگی افراد بسیار تأثیرگذار باشد و مطالعه این کتاب‌ها مفید است.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha