به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از مازندران، زهرا رجبی کارشناس مذهبی در جمع طلاب مدرسه علمیه تخصصی الزهرا(س) ساری، با اشاره به آیه ۱۲۴ سوره بقره، مقام امامت را منصبی دانست که از سوی خداوند به برخی بندگان برگزیدهاش اعطا میشود و اظهار داشت: کلینی در کتاب الکافی روایتی از امام رضا(ع) آورده که امامت با ویژگیهایی مانند مقام پیامبران، میراث اوصیاء، خلافت الهی، جانشینی پیامبر(ص)، زمام دین و نظام مسلمین، اصلاح دنیا و عزتمندی مؤمنان، ریشه بالنده اسلام و شاخه برافراشته آن، معرفی شده است.
وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری که فرمودند، ما باید ائمه خودمان را به دنیا معرفی کنیم، بیان کرد: باید در مورد زندگی ائمه(ع) از ابعاد مختلف از جمله سیاست و امامت کار شود، امامت به معنای ریاست دین و دنیا و ریاست به معنای مادّه و معنا است.
وی یادآور شد: بر هر طلبه لازم و ضروری است تا امامت معصومین(ع) را حداقل در مناسبتهای خود آنها تبیین و تبلیغ کنند.
وی ادامه داد: امامت از لحاظ ماده یعنی شیوه اداره حکومت و ایجاد جامعه اسلامی و از لحاظ معنا یعنی رشد و تعالی انسانیت که این باید تبیین گردد تا با این شناخت مسیر رسیدن به حکومت امام عصر(عج) هموار گردد.
رجبی ابراز کرد: از مصادیق امامت امام رضا(ع) از لحاظ ماده، این بوده که ایشان با قبول ولیعهدی، تریبون عظیم خلافت را در اختیار گرفتند و سخنانی را که در طول یکصد و پنجاه سال جز در خفا و با تقیه گفته شده بود را با صدای بلند فریاد زدند و با استفاده از امکانات معمولی آن زمان که جز در اختیار خلفا و نزدیکان درجه یک آنها قرار نمیگرفت، به گوش همه رساندند و به ما آموختند که با تریبون عظیمی که در اختیار داریم جهت ترویج دین استفاده کنیم.
این کارشناس مذهبی خاطرنشان کرد: اما بُعد دیگر امامت امام رضا(ع)، صبر و مقاومت است که حضرت فرمودند هیچ بندهای حقیقت ایمانش را کامل نمیکند مگر این که در او سه خصلت دین شناسی، تدبیر نیکو در زندگی مادی، و بردباری در مصیبتها و بلاها باشد.
انتهای پیام ۳۱۳/۴۸
نظر شما