سه‌شنبه ۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۰
ترویج قرآن در جامعه وظیفه‌ای همگانی است

حوزه / امام جمعه موقت اصفهان گفت: ترویج قرآن و آشنا کردن مردم با آن یک عبادت است و همه باید در آن سهیم باشند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، حجت‌الاسلام سید مجتبی میردامادی در حاشیه چهل‌وهفتمین دوره مسابقات قرآن اوقاف شهرستان اصفهان اظهار داشت: امروز در دنیای فعلی سند حقیانیت ما و اینکه آینده جهان زیر پرچم قرآن است، خود این کتاب آسمانی است که می‌فرماید "اگر جن و انس اجتماع کنند و بخواهند کتابی مثل این قرآن بیاورند، نمی‌توانند".

وی افزود: این قرآن یک معجزه است و وقتی انسان وارد متون، حقایق و راهنمایی‌های آن می‌شود، می‌فهمد که نمی‌تواند کار بشر باشد.

امام جمعه موقت اصفهان با بیان اینکه ترویج قرآن و آشنا کردن مردم با آن عبادت است، عنوان کرد: در روایات آمده که وقتی معلم قرآن بسم‌الله آن را آموزش می‌دهد، خداوند پدر و مادر استاد و پدر و مادر قرآن‌آموز و هر دوی آنها را می‌آمرزد و این نشان‌دهنده اهمیت تعلیم قرآن است.

وی با تأکید بر تدبر در قرآن بیان کرد: در زمان ائمه اطهار(ع) حفظ قرآن بسیار مرسوم بوده و اکنون هم طبق فرمایش امام خمینی(ره)، باید میلیون‌ها حافظ در کشور داشته باشیم، اما باید توجه داشت که قرائت و حفظ قرآن کافی نیست و باید در آن تأمل و تدبر کرده و از حقایق آن در کلیه مسائل زندگی استفاده کنیم.

حجت الاسلام میردامادی یادآور شد: امکان ندارد نقطه‌ای از زندگی را بیابیم که در آن اسلام و قرآن ما را راهنمایی نکرده باشند چرا که قرآن کتابی جامع برای نجات انسانیت است.

وی با اشاره به تاثیر عمل به قرآن در جامعه، تصریح کرد: آموزش قرآن مقدمه عمل به آن است و عمل به آن مقدمه سعادتمندی و رشد بشریت است، معتقدیم که راه نجات دنیای امروز با تمام جنایات و ظلم‌هایی که در آن دیده می‌شود، رفتن به سوی قرآن است.

امام جمعه موقت اصفهان، با بیان اینکه تمام مشکلات دنیا ریشه در دوری از قرآن دارد، گفت: علت فساد موجود در جامعه فاصله گرفتن از قرآن است در حالی که اگر آموزش قرآن توأم با تدبر، تأمل و عمل به آن باشد، دنیا مدینه فاضله می‌شود.

وی ابراز کرد: انتظار امام زمان(عج) برای آن است که ایشان با ظهور خود قرآن را در دنیا حاکم کنند و در آن روز هیچ غم و نگرانی برای بشر نیست.

حجت الاسلام میردامادی با بیان اینکه همه افراد باید در رونق قرآن سهیم باشند، عنوان کرد: رسول اکرم(ص) در حدیثی که حقوق پدر و فرزند را تعیین می‌کنند، آموزش قرآن را یکی از حقوق فرزند بر پدر می‌دانند و این یعنی پدر مکلف است که قرآن را به فرزندان خود تعلیم دهد.

وی تصریح کرد: اگر قرآن وارد متن زندگی انسان شود، دروغ، غیبت، فساد، دشمنی، جنگ و خونریزی از بین می‌رود و عدالت، انصاف، محبت و نیکی جای آن را می‌گیرد، بنابراین اولین و آخرین چیزی که باید در زندگی به آن توجه کنیم قرآن است و همه باید برای تبلیغ و دعوت دیگران به این مسیر تلاش کنیم.

امام جمعه موقت اصفهان با اشاره به لزوم جذب جوانان و انس با قرآن، بیان کرد: باید حقایق قرآن و آثار و برکات عمل به آن گفته شود چراکه انسان به دنبال منافع است و قرآن کتابی است که هم منافع دنیا و هم منافع آخرت را در بر دارد.

وی تأکید کرد: باید جوانان را توجیه کرد که راه نجات او قرآن است و جدایی از آن خوشبختی او را در دنیا و آخرت از بین می‌برد، اینگونه تبلیغ، آموزش و بیان حقایق قرآن تاثیر خود آن را بر زندگی انسان به دنبال دارد.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha