به گزارش خبرگزاری حوزه از ساری، بهرام ولی پور رئیس کانون وکلای استان مازندران، در نشستی که با حضور جمعی از مدیران رسانه و کارشناسان ارشد حقوقی و قضائی در ساری برگزار شد، با اشاره به اینکه خبرنگاران و وکلا، مدافعان بیدفاع و مظلوم هستند، اظهار داشت: متأسفانه پس لرزههای بعد از بیان واقعیتها مشکلاتی را برای اصحاب رسانه ایجاد میکند و امیدواریم بتوانیم موارد و مشکلات این قشر را به حداقل برسانیم.
وی افزود: خبرنگاران و اهالی رسانه در فرایند اطلاعرسانی و بیان واقعیتهای جامعه، مسائل جناحی را کنار گذارند و واقعیتها را حتی اگر به ضرر آنها است، منعکس کنند.
این کارشناس ارشد حقوقی، به قدمت ۱۰۰ ساله کانون وکلا اشاره کرد و یادآور شد: طی چند سال اخیر قوانینی نظیر تسهیل مجوز کسب و کار در مجلس یازدهم صادر شد که تبعاتی داشته است.
وی تصریح کرد: برخی از افراد که نمره قبولی را برای آزمون وکالت کسب کردند میانگین نمره آنها منفی است و درد اصلی برای مردم و جامعه است.
ولی پور، به قانون جهش تولید و دانش بنیان نیز اشاره کرد و ادامه داد: طبق این قانون شرکتهای دانش بنیان میتوانند از کارشناسی حقوقی به عنوان نماینده حقوقی در محاکم استفاده کنند.
وی با اشاره تربیت هزار و ۱۰۰ وکیل طی سالهای قبل، خاطرنشان کرد: اکنون شاهد جذب کارآموزان زیادی هستیم و این افراد به وکلای بیکار تبدیل شدند.
ناصر داغمه چی عضو کانون وکلای مازندران نیز در این نشست با بیان اینکه برخیها دنبال آن هستند تا کانون وکلای اداری و معبری برای کارچاق کنی ایجاد کنند، ابراز کرد: انتظار داریم حقوقدانان مجلس مانع تصویب مصوباتی علیه نهاد وکالت شوند.
وی حق دادرسی عادلانه را در زمره حقوق مردم بیان کرد و گفت: فردی که در تراز وکیل حرفهای نیست و با معدل دو پذیرش میشود، تبعاتش برای مردم خواهد بود.
عادل علی پور استاد حقوق کیفری و جرم شناسی نیز در این جلسه با اشاره به اهمیت شغل رسانه، آزادی رسانه و مطبوعات آن را در زمره حقوق ملت دانست و تأکید کرد: تصویری که از جهان داریم را رسانه برای ما ترسیم میکنند.
وی از رسانه به عنوان راهبران جامعه یاد کرد و یادآور شد: رسانه و مطبوعات رکن چهارم دموکراسی است و اشکالاتی در حقوق مطبوعات وجود دارد که در اطلاع رسانی درست خلل ایجاد میکند.
انتهای پیام. /
نظر شما