صدیقه حاجی پور در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، با اشاره به آمار پذیرش سطح دو و سه بخش غیرحضوری و مجازی گفت: در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ جامعة الزهرا سلاماللهعلیها در سطح دو بیش از ۵۰۰ نفر و در سطح سه بیش از ۲۰۰ نفر از بانوان در بخش غیرحضوری و مجازی پذیرفته شدند.
مدیر مرکز آموزش غیرحضوری و مجازی جامعة الزهرا سلاماللهعلیها عنوان کرد: یکی از مزیتهای تحصیل در جامعة الزهرا سلاماللهعلیها، تنوع برنامههای تحصیلی است که به شیوههای مختلف حضوری، غیرحضوری و مجازی (آنلاین) ارائه میشود و این در حالی است که محل برگزاری امتحانات پایان ترم طلاب مجازی و غیرحضوری در مراکز استانها است و امتحانات این بخش به صورت حضوری برگزار میشود.
حاجی پور اشاره کرد: امسال در مقطع سطح سه، طلاب در ۶ رشته تحصیلی شامل تاریخ اسلام، تبلیغ با گرایش حج، تفسیر و علوم قرآنی، فقه و اصول، کلام اسلامی و مطالعات اسلامی ثبت نام و پذیرش شدند.
وی با اشاره به استقبال بانوان سطح کشور از تحصیل در بخش غیرحضوری و مجازی، اعلام کرد: با توجه به وظایف بانوان در حیطههای خانوادگی و اجتماعی و از سوی دیگر، تمایل زیاد ایشان به افزایش معرفت دینی و علاقه مندی به کنشگری در حوزههای فرهنگی، تبلیغی و اجتماعی، تحصیل در این بخش باعث شده جمع مناسبی بین این وظایف داشته باشند و در رأس همه اینها، معرفت دینی خود را افزایش دهند که جامعه الزهرا سلاماللهعلیها در این راستا توانسته رسالت خود را به خوبی به انجام برساند.
مدیر مرکز آموزش غیرحضوری و مجازی جامعة الزهرا سلاماللهعلیها به حوزهای امور پژوهشی، فرهنگی، قرآنی و حدیثی این مرکز اشاره کرد و گفت: اداره پژوهش و اداره فرهنگی قرآنی و حدیثی این مرکز در عرصههای پژوهشی، فرهنگی و قرآنی، مهارتها و خدمات ویژهای را به طلاب این مرکز ارائه میدهد.
حاجی پور یادآور شد: طلاب این مرکز میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره امور آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و قرآنی عضو کانالهای رسمی این مرکز شوند؛ کانال اصلی این مرکز به نشانی https://eitaa.com/vdc_jz در پیام رسان ایتا فعالیت دارد.
انتهای پیام
نظر شما