شنبه ۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۲
مباحث موسیقی را به صورت  علمی بیان کنیم

حوزه/نشست علمی پژوهشی"مضرات موسیقی از دیدگاه دانشمندان جهان و بررسی پیامدهای آن بر مروجین موسیقی" در مدرسه علمیه کوثر زرندیه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک، نشست علمی پژوهشی"مضرات موسیقی از دیدگاه دانشمندان جهان و بررسی پیامدهای آن بر مروجین موسیقی"در جمع طلاب ،اساتید و کادر مدرسه علمیه کوثر زرندیه با حضور آقای دلیریان کارشناس اجتماعی و سیاسی سپاه ساوه در این مدرسه علمیه برگزار شد.

دلیریان اظهار داشت:موسیقی یک علم است که برای ارتباط با جوانان بهتر است مباحث موسیقی را به صورت علمی بیان کنیم.

وی افزود : مطرب بودن و داشتن غنا در موسیقی دو مولفه ای هستند که موجب حرمت گوش دادن به آن شده است و غفلت از یاد خدا و قساوت قلب، بی غیرتی و بی تفاوت شدن نسبت به ناموس و نیز قبول نشدن دعا و رفتن برکات از زندگی از آثار دنیوی گوش کردن به موسیقی های حرام است.

دلیریان مضرات موسیقی از دیدگاه دانشمندان غربی را بررسی کرد و گفت :براساس نظر بسیاری از دانشمندان، موسیقی احساسات بشر را در مسیر غیرطبیعی و غیرعادی سوق می دهد، و انسان را در یک عالم ناخودآگاهی کامل فرو می برد و قوه ی خیال بافی غیرطبیعی و غیر واقعی را در انسان زیاد می کند.

وی به حدیثی ازحضرت علی(ع)اشاره کرد که فرمودند: دورترین انسان از رحمت خدا کسی است که سرگرم به شنیدن غناء باشد .که یکی از مصادیق لهو، غنا است.

مباحث موسیقی را به صورت  علمی بیان کنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha