یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ |۲۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 24, 2024
آیت الله حسینی بوشهری در دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: کسانی که یادگار شهیدانند، باید در جامعه به عنوان الگوی سبک زندگی دینیِ برگرفته از شهید و شهادت باشند تا در هر جایگاهی که قرار می‌گیرند، نور شهید پیرامون آن‌ها را فرا بگیرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری در دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، با اشاره به مقام والای شهداء اظهار داشت: هر محفلی که به نام شهید و شهادت مطرح می‌شود، ایشان نظاره‌گر آن مجلس هستند و معنای جدیدی به اینگونه جلسات می‌بخشند.

خدمت در بنیاد شهید، یک حرکت و مسئولیت معنوی است

وی خدمت در بنیاد شهید و امور ایثار گران را یکی از مسئولیت‌های عبادی عنوان کرد و افزود: تردیدی ندارم که در زمان خدمت به خانواده شهداء و ایثارگران از لحظه‌‎ای که مشغول به خدمت می‌شوید، با دعای خیر شهدای عزیز مواجه هستید و هر لحظه از کار شما، زاد و توشه‌ای است که برای آخرت خود می‌فرستید. بنابراین خدمت در بنیاد شهید، یک کار، حرکت و مسئولیت معنوی است و باید افراد از بن دندان معتقد بوده و عشق به این کار داشته باشند.

امام جمعه قم ضمن تأکید بر لزوم رصد دائمی وضعیت خانواده‌های شهداء و ایثارگران ابراز داشت: علاوه بر اینکه باید رضایت قلبی خانواده شهداء و جانبازان را کسب کنید تا لحظه‌ای احساس بی پناهی نکنند، باید قبل از اینکه آن‌ها به شما مراجعه کنند، مشکلاتشان را حل کنید؛ چرا که برخی حالت حجب و حیا دارند و به خاطر عزت نفسی که دارند، به شما مراجعه نخواهند کرد.

وی پس از اشاره به ضرورت مسئله اشتغال و سلامت خانواده‌های شهداء و ایثارگران خاطر نشان کرد: سرآمد همه این‌ها، آن است که جایگاه شهید و شهادت در جامعه حفظ شود.

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه افزود: کسانی که یادگار شهیدانند، باید در جامعه به عنوان الگوی سبک زندگی دینیِ برگرفته از شهید و شهادت باشند تا در هر جایگاهی که قرار می‌گیرند، نور شهید پیرامون آن‌ها را فرا بگیرد. بنابراین باید بیشتر به سراغ آن‌ها برویم. فرزندان و خانواده شهداء شاید به پول نیاز نداشته باشند، اما به اینگونه توجهات نیاز دارند.

وی تقویت مسائل فرهنگی و دینی در خانواده شهداء را موجب خشنودی شهداء عنوان کرد و ادامه داد: سراپای وصیت نامه‌های شهداء، ارزش‌های دینی است. لذا قطعا خوشحالی ایشان این است که به وصیت آن‌ها عمل شود.

رئیس جامعه مدرسین در بخش پایانی سخنان خود با یادآوری سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر لزوم اصلاح اشتباه محاسباتی دشمن خاطر نشان کرد: حضور مردم در صحنه را باید بیشتر معرفی کنیم تا دشمن دچار اشتباه محاسباتی نشود و فرزندان شهداء یکی از راه‌های این مسئله هستند.

اولویت ما ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه است

شایان ذکر است در ابتدای این جلسه، مهندس سعید اوحدی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور، ضمن ارائه گزارش مختصری از کلیات برنامه‌های این سازمان، گفت: اولویت کاری ما بحث ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است و بدین منظور هیئت اندیشه ورزی فعال شده است تا راهبردها با مشورت دوستان و نه با سلیقه شخصی اتخاذ شوند.

وی با اشاره به مسئله درمان و سلامت ایثارگران اظهار داشت: مسائل درمانی از مسائل اولویت دار ما هستند و در هر نقطه از کشور اگر مراجعین جامعه ایثارگری در مراجعه به مراکز درمانی دچار مشکلی در حوزه بیمه شوند، شماره تلفن ۱۶۷۱ پاسخگو خواهد بود.

رئیس بنیاد شهید با تأکید بر لزوم گسترش سطح مراکز درمانی طرف قرارداد افزود: در پی قراردادهایی که بسته شده است، کسانی که بیرون رفتن از خانه برای آن‌ها دشوار است، پزشک به خانه آن‌ها خواهد رفت.

وی تعیین تکلیف افراد در صف بررسی کمیسیون پزشکی را مهم‌ترین توقع و انتظار جامعه ایثارگری عنوان کرد و ابراز داشت: در تهران حداکثر تا دی ماه و در کل کشور حداکثر تا اسفند ماه، به روز خواهیم شد.

مهندس اوحدی در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به مشکلات خانواده شهداء و ایثارگران در حوزه مسکن، تصریح کرد: طبق برنامه ریزی‌های انجام شده مشکل مسکن ایثارگران در بازه زمانی دو سال و نیم تا سه سال حل خواهد شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha