به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، حجت الاسلام علیرضا تقی زاده در جلسه جهاد تبیین که در مدرسه علمیه امیرالمومنین(ع) اصفهان برگزار شد با اشاره به تغییر تاکتیک و رویه دشمن در دهه های اخیر اظهار داشت: دشمنان ما چندین سال است که به این جمع بندی رسیده اند که اگر مستقیم به عقاید ما حمله کنند، در برابر آنها می ایستیم، لذا برای مقابله با اسلام و عقاید ما رویه خود را تغییر دادند.
وی با بیان این که مباحثی مانند انرژی هسته ای و حتی مسئله فلسطین بهانه ای برای برخورد با اسلام است گفت: هدف دشمنان ما این است که اسلام را نمی خواهند و قرآن کریم نیز در این خصوص می فرماید: "یهود و نصاری از مسلمانان راضی نمی شوند مگر که مسلمین از دین آنها تبعیت کنند".
کارشناس سیاسی افزود: توطئه ای که آنها طراحی کرده اند این است که دیگر به طور مستقیم به عقاید ما کار ندارند، اما رفتار ما را تنظیم می کنند، یعنی چگونه زندگی کردن، تفریحات، غذا خوردن و سبک زندگی ما را تعریف می کنند.
حجت الاسلام تقی زاده عنوان کرد: اتفاقی که در این مسیر می افتد این است زمانی که مردم کم کم به یک سبک زندگی عادت نمودند، عقاید آنها در مقابل رفتار و سبک زندگی که به آن عادت نموده اند قرار می گیرد و خود مردم عقایدشان را رها می کنند.
وی با اشاره به این که واقعه کربلا نیز با همین رویه شکل گرفت افزود: در واقعه عاشورا نیز مردم یا باید عادت زندگی خود را ترک می کردند یا آن که در آن واقعه شرکت می کردند، اما دیدیم که این گونه نشد و مردم عادت های خود را ترک نکردند، لذا اکنون دشمن روی رفتارهای ما تمرکز کرده است.
حجت الاسلام تقی زاده با تاکید بر دقت در بیانیه گام دوم رهبر معظم انقلاب و بحث سبک زندگی در آن تصریح کرد: علت این که کشور ما مانند اندونزی، مالزی و برخی دیگر کشورها نشده وجود مذهب و علمای شیعه و شیعیانی مانند شهید سردار قاسم سلیمانی است، لذا باید دین را بشناسیم و تبلیغ آن را کنیم.
وی خاطر نشان کرد: ما در سبک زندگی دینی هر سال محرم و صفر، فاطمیه و ماه مبارک رمضان را داریم، اما با این وجود تعدادی ریزش می کنند، بنابراین شناخت دین بسیار مهم است.
حجت الاسلام تقی زاده عنوان کرد: قرآن کریم و روایات اهل بیت منبع دینی شناسی ما است و علاوه بر آن از زمان هایی که در اختیار داریم باید برای یادگیری حدیث استفاده کنیم، زیرا حدیث نور است، هم چنان که در زیارت جامعه کبیره نیز می خوانیم ، "کلامکم نور و امرکم رشد و وصیتکم التقوی".
وی در ادامه سخنان خود به حکمت ۸۲ نهج البلاغه اشاره کرد و گفت: حضرت در این حکمت ما را به پنج امر توصیه می کنند و می فرمایند:" شما را به پنج چیز وصیت می کنم که برای به دست آوردن آنها اگر بر شتر سوار شوید و تند بتازید، شایسته است".
کارشناس سیاسی اضافه کرد: در وهله اول می فرماید به هیچ کس جز خدا امیدوار نباش، لذا زمانی که دقت می کنیم در همین عبارت، مسئله سیاست خارجی ما مشخص می شود.
حجت الاسلام تقی زاده یادآورشد: در جنگ بدر تعداد مسلمانان ۳۱۳ نفر در برابر هزار نفر بود، اما به دلیل این مسلمین به خدا تکیه کردند پیروز شدند، امروز نیز نباید به تجهیزات آمریکایی و پیشرفته بودن آنها توجه کنیم، چرا که موضوع تجهیزات نیست بلکه مسئله در باور است.
وی افزود: حضرت امام(ره) زمانی که ناو آمریکایی وارد منطقه شد دستور به زدن ناو دادند، اما مسئولین کشور این کار را نکردند، مدت ها بعد در اسناد آمریکایی ذکر شده بود اگر ایرانی ها به سمت ناوها تیراندازی کردند ناوها را برگردانید، لذا این جنگ، تنها جنگ تجهیزات نیست.
وی ترس انسان از گناه خود، حیا نکردن در اعلام اموری که نمی داند و فراگرفتن علومی که از آن مطلع نیست را از دیگر توصیه های امیرمومنان(ع) در حکمت ۸۲ نهج البلاغه عنوان کرد و ادامه داد: توصیه دیگر حضرت پیرامون صبر است و در این باره می فرماید :" وَ عَلَیْکُمْ بِالصَّبْرِ، فَإِنَّ الصَّبْرَ مِنَ الْإِیمَانِ کَالرَّأْسِ مِنَ الْجَسَدِ وَ لَا خَیْرَ فِی جَسَدٍ لَا رَأْسَ مَعَهُ وَ لَا خَیْرَفِی إِیمَانٍ لَا صَبْرَ مَعَهُ. "
وی اضافه کرد: معنای صبر را در سال ۵۳ رهبر معظم انقلاب در جلساتی که بعدها تحت عنوان طرح کلی اندیشه اسلامی منتشر شد بیان کرده اند و در آن جا می فرمایند معنای دقیق صبر، در برابر دشمن تعبیر می شود و صبر یعنی مقاومت در برابر دشمن و این تعبیر بسیار دقیقی است.
حجت الاسلام تقی زاده تاکید کرد: رهبر معظم انقلاب می فرماید در برابر فتنه ای که دشمن خارجی ایجاد کرده باید حق را پیدا کرد و به دشمن سواری نداد، لذا باید حق را تشخیص داد و موضع گرفت.
وی خاطر نشان کرد: در جریان اخیر حمله رژیم صهیونیستی و نقض حریم هوایی کشور، رهبر معظم انقلاب فرمودند این مسئله را کوچک نمایی نکنید، زیرا این رژیم ۴۰ سال منتظر این لحظه بوده و به حریم کشورتجاوز کرده است، بنابراین باید با آن برخورد کرد و پاسخ داد و اکنون صبر در این است که به این تجاوز پاسخ داده شود و برای آن صبر و مقاومت نمود.
انتهای پیام
نظر شما