پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ |۱۹ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 21, 2024
انتشارات حوزه علمیه خراسان

حوزه/ دبیر شورای عالی حوزه علمیه خراسان، مهم‌ترین رسالت طلاب علوم دینی را، تعلیم همراه با تزکیه نفس و توجه به خداوند عنوان کرد.

ه گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در مشهد، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدباقر فرزانه در آیین رونمایی از هشتاد و نهمین کتاب انتشارات حوزه علمیه خراسان با عنوان «هفت قرن با بانوی کربلا» که در محل مدرسه علمیه حضرت زینب سلام‌الله‌علیها برگزار شد، ضمن خرسندی از شرکت در این جلسه، با استناد به آیه ۳۳ سوره احزاب که می‌فرماید: «إِنَّ الْمُسْلِمِینَ وَالْمُسْلِمَاتِ وَالْمُؤْمِنِینَ وَالْمُؤْمِنَاتِ وَالْقَانِتِینَ وَالْقَانِتَاتِ وَالصَّادِقِینَ وَالصَّادِقَاتِ...» به منزلت و جایگاه زنان اشاره کرد و افزود: زنان از شخصیتی کامل و مستقل برخوردار هستند و با توجه به آیه فوق هیچ تفاوتی بین زن و مرد قائل نشده است.

وی با اشاره به اهمیت اخلاق و اهتمام طلاب به آن، گفت: دانش و کسب علم برای طلاب بسیار اهمیت دارد و دومین نکته مهم، تزکیه نفس و خودسازی است، که بدون آن نمی‌توان روحانی مفیدی باشیم که رسالت خود را به شایستگی انجام دهیم.

دبیر شورای عالی حوزه علمیه خراسان اظهار کرد: تزکیه نفس را فراموش نکنید و خودتان را به حالت دائم توجه به خدا برسانید و در این مسیر از علما، بزرگان و الگوهای خوب پیروی کنید.

وی به ارزش و جایگاه انسان اشاره کرد و گفت: فلسفه خلقت انسان کسب رضایت، خشنودی و آمرزش پروردگار است.

در ادامه این مراسم خانم وحید، کارشناس علمی مدرسه علمیه حضرت زینب(س) با بیان اینکه یکی از دغدغه‌های اصلی این مدرسه به‌ویژه مؤسس فقید حجت‌الاسلام رضاعلی عزیزی، تلاش در جهت شناخت و معرفی شخصیت بانوی مقتدر کربلا بوده است، تصریح کرد: در ادامه فعالیت‌های گذشته، اثر حاضر به کوشش جمعی از اساتید و پژوهشگران مدرسه و حمایت همه جانبه خانم پارسایی راد طراحی و با بررسی بیش از ۳۰۰ عنوان کتاب تاریخی، روایی، کلامی و لغوی تدوین شد و به همت انتشارات حوزه علمیه خراسان به چاپ رسید.

وی با بیان اینکه کتاب «هفت قرن با بانوی کربلا» در دو بخش «زندگینامه حضرت زینب(س)» و «کتاب شناسی توصیفی» درباره عقیله بنی هاشم و اسوه ماندگار هستی، تدوین شده است، خاطر نشان کرد: در هر دو بخش تلاش شد به همه منابعی که احتمال می‌رفت مطلبی درباره حضرت زینب(س) داشته باشد مراجعه شود لذا از هیچ اثری حتی کتب لغوی هم فروگذار نشده است.

در ادامه یکی از پژوهشگران اثر فاخر «هفت قرن با بانوی کربلا» نیز در این نشست «توجه به تمام زوایای موضوع در جمع آوری داده ها»، «روشمندی و سیر منطقی اثر و بهره گیری از اساتید فن در مراحل تدوین و ارزیابی» و «احساس مسئولیت و دغدغه مندی پژوهشگران در معرفی شخصیت بانوی صبر و استقامت» را از جمله ویژگی های بارز اثر یاد و تأکید کرد این اقدام الگوی خوبی برای سایر مدارس علمیه است که در جهت معرفی شخصیت‌های برجسته علمی و دینی اقدام کنند.

شایان ذکر است، در پایان این مراسم از مؤلفین اثر نیز تقدیر شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha