خبرگزاری حوزه| انقلاب اسلامی ایران وارث حکومت صالحان و ثمره خون هزاران شهید است که با خون خود درخت انقلاب را آبیاری و تنومند کرده اند. انقلاب اسلامی میراث دار ۱۲۴ هزار پیامبر و زحمات ۲۳ ساله نبی مکرم اسلام و انسان ۲۵۰ ساله در عرصه گیتی است.
انقلابی که ولایت مداری و تبعیت بی چون چرا از معبود و حبیب معبود و ائمه اطهار(ع) مهم ترین رکن آن بوده و خواهد بود. انقلابی که با هجرت تاریخ ساز بانوی کرامت به شهر مقدس قم و بر گرد مضجع شریف فاطمه معصومه(س) به رهبری امام خمینی(ره) و با جانفشانی و خون هزاران شهید به ثمر نشست و ادامه دستاوردهای آن نیز پس از پیروزی انقلاب اسلامی با جانفشانی و ایثار خون هزاران شهید ادامه یافت.
آخرین حلقه از سلسله شهدایی که برای انقلاب اسلامی به عنوان بستر انقلاب جهانی امام زمان(عج) جانفشانی و ایثار کردند؛ شهید حاج قاسم سلیمانی، شهید رئیسی، شهید سیدحسن نصرالله سید شهدای مقاومت و شهید سید صفی الدین و شهید یحیی سنوار هستند.
انقلاب اسلامی به عنوان میراث دار چندین هزار ساله ولایت و مردم سالاری دینی و به عنوان مهم ترین رکن و بستر ظهور امروز وارد پیج تمدنی و تاریخی حساسی شده و نه تنها حود بلکه تمام ملت و دولت های جهان را برای عبور از پیج تمدنی حساس و رسیدن به صبح دل پذیر ظهور و رسیدن به عصر امت امامت آماده می کند و امروز مهم ترین اصل برای رسیدن به عصر امت امامت و ظهور، تبعیت بی چون و چرا از ولی خدا و امام جامعه است امامی که امروز به نه تنها به مردم خود بلکه به تمام انسان های جهان فرمان جهاد با تمام امکانات از حداقل ترین تا حداکثر ترین کمک های نظامی را داده و از ملت های آزاده و بیدار درخواست کرده که در کنار مظلومان عالم در میدان ایستاده و مظلومان عالم را تنها نگذارند و این امام یاری مظلوم را فریضه بر انسان های بیدار و مؤمنان قرار داده است. تاریخ برای ما عبرت ساز و عبرت آموز است و باید از تاریخ و رویدادهای تاریخی درس بگیریم و بدانیم هزینه بی توجهی به رخدادها و رویدادهای تاریخی ثمره ای جز حسرت و پشیمانی نداشته و باید بدانیم ولایت و قضای فرمان جهاد امام فریضه ای است که قضا ندارد و نمی توان ولایت را قضا کرد.
سیره و سبک زندگی امام حسین(ع) و اصحاب شهید ایشان و تمام شهدای تاریخ برای ما درس آموز و تمدن ساز است و باید مانند شاگرد در مکتب شهدا زانو زده و تلمذ کنیم . شهید جلال طالبی دارستانی از شهدایی است که مظلومیت او برای ما بزرگ آموزگاری است که باید در مقابل آن زانو زده و تلمذ کنیم . شهید مظلومی که انقلاب اسلامی و به ثمر نشستن دستاوردهای انقلاب را برای خود بزرگترین رسالت و همان ملاک عبور از پیچ تمدنی تاریخی و رسیدن به تمدن ظهور می دانست و نه تنها نقش عظیمی در پیروزی انقلاب بر رژیم طاغوت داشت؛بلکه برای به ثمر رسیدن دستاوردهای انقلاب نیز بی وقفه تلاش می کرد.
شهیدی که در عصری که بسیاری به دنبال موقعیت جویی،فرصتطلبی و سهم خواهی بودند با وجود اسناد طبقه بندی شده ای که از امیران و فرماندهان رژیم طاغوت داشت هرگز به خاطر مقام، موقعیت و پول حاضر به معامله با آنها نشد و جان خود را نیز برای حفظ اسناد طبقه بندی رژیم پهلوی و حفظ این اسناد برای تاریخ شفاهی معاصر کشور و صیانت از اسناد محرمانه فدا کرد اسنادی که پس از شهادت ایشان، توسط همسر بزرگوارش به دست کمیته و اطلاعات سپاه رسید و برگ برنده ای بود برای جلوگیری از حضور برخی از منافقان در ارکان نظام اسلامی. هرچند که هنوز هم بر همگان پوشیده است که این شهید بزرگوار چندین ساعت شکنجه را تحمل کرد؛ ولی آنچه که واضح است آن است که انقدر لب به سخن نگشود که زیر شکنجه جان به جان آفرین تقدیم کرد و در مظلومیت تمام با گذران ساعت ها شکنجه زیر دست دژخیمان وحشی و دشمنان انقلاب غریبانه جان سپرد و به شهادت رسید؛ شکنجه هایی که سال ها کابوس شبانه خواب همسر و دختران بود و دختران کوچکی که رقیه وار پیکر مجروح پدر را دیده بودند و همهی دوران کودکی را در حسرت آغوش گرم و مهربان پدر به سر بردند و هر شب و روز با این کابوس سر کردند که پدر چندین ساعت و چگونه شکنجه ها را تحمل کرد تا به شهادت رسید؟
شهید طالبی دارستانی مجاهدی دلاور، شجاع، حق گو، حق طلب ،و حق نگه دار بود که حتی در زمانی که همه به خاطر حفظ جاه دست از بیان کلام حق و حقیقت می شستند این شهید حارس و بازگو کننده کلام حق و حقیقت بود و حفظ جان جهان ماده هرگز ایشان را به ذلت پرهیز از گفتن حق نمی کشاند و همین حق گویی بود که شهید را به درجه ای از معرفت، ایمان و آینده نگری رسانده بود که پس از دریافت خیانتهای بنی صدر عمارگونه علم جهاد تبیین را بلند کرد و او رادر مجامع عمومی بنی حرف معرفی میکرد و بدون واهمه از خیانت های او برای مردم سخن میگفت.
شهید طالبی دارستانی؛ جوان شجاعی بود که با اینکه یک نیروی نظامی محسوب میشد در زمان حکومت پهلوی به مبارزه با طاغوت پرداخت و بدلیل کمک به تعدادی از زندانیان سیاسی توسط ساواک دستگیر و ۴ ماه در سلول انفرادی تحت شکنجه قرار گرفت. همان جوان دلیر درجه داری که در بحبوحه انقلاب، در روز ۲۱ بهمن ماه، درب اسلحه خانه نیروی هوایی را شکست، غلامحسین افشردی(شهید باقری) درباره این رشادت اینگونه نوشت: «رشادت یک درجهدار اسلحهدار قابل ستایش است. درِ اسلحهخانه را باز میکند و اسلحه را بین پرسنل تقسیم میکند و این اولین نوید پیروزی بوده است.»
وی پس از این رشادت به عنوان نماینده منتخب نیروی هوایی انتخاب شد. شهید جلال طالبی دارستانی پس از پیروزی انقلاب اسلامی به دستیاری ویژهی آیت الله ری شهری منصوب شده بود و با روحیه جستجوگری و تیزبینی ذاتی و خاصی که داشت در جریان بررسیها و بازرسیها اسناد بسیاری از برخی از تیمسارها و فرماندهان ارتشی و ارتباطاتشان با جریان کومله و ضد انقلاب را به دست آورده بود که همین امر کینه ها را علیه او شعله ور میساخت. او تنها شاهد زنده ماندن کشمیری پس از حادثه انفجار دفتر نخست ویزی بود رشادتهای او در مقابله و خنثی سازی کودتای نوژه و جمع آوری اسناد خیانت مرتبط با حادثه طبس هیچ گاه از یاد همرزمانش نمیرود.
این جوانمرد تاریخ انقلاب اسلامی که گویا میدانست شهادتش نزدیک است هر آنچه که به دست میآورد فورا به معتمدین امام خمینی(ره) میرساند و خائنین و نفوذیها را رسوا میساخت در همین زمینه همکاری تنگاتنگی با شهید بهشتی داشت و در دیدارها گزارش رصدها و اسنادی که تهیه کرده بود ارایه میداد. مزدش شهادت بود و نهایتا در ۱۳ مهرماه سال ۱۳۶۱ در مسیر یک ماموریت به دست منافقین افتاد و به وحشیانه ترین شکل ممکن زیر شکنجه به شهادت رسید.
فاطمه قاسمی
نظر شما