یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ |۲۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 24, 2024
دوره تربیت خطیب

حوزه/ در صدد هستیم این مدرسه تربیتی را با بالاترین مرتبه علمی و مهارتی حتی برای دوره های بعد اداره کنیم و به تربیت خطیب توانمند و کشوری بپردازیم و مهمتر برای رفع دغدغه بزرگان حوزه قدم مثبتی برداریم.

حجت الاسلام والمسلمین سلمه ای، مدیر مرکز آموزش تخصصی معاونت تبلیغ حوزه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در حاشیه برگزاری افتتاحیه دوره تربیت خطیب که در مجتمع تبلیغ در قم برگزار شد، گفت: برگزاری چنین دوره ای مورد تاکید و دغدغه مراجع تقلید همچون حضرت آیت الله سبحانی بود که بعد از توصیه بزرگان و مراجع تقلید، آیت الله اعرافی، مدیر حوزه های علمیه، به صورت ویژه پی گیری برگزاری چنین دوره ای شد.

آغاز بکار مدرسه تریبت خطیب با هدف رفع دغدغه های مراجع تقلید

پذیرش ۲۰ مبلغ توانمند در دوره اول

وی ادامه داد: تاکید روی این امر بود که خطبایی در تراز انقلاب و مانند مرحوم فلسفی در حوزه تربیت شوند. در این رابطه طرح هایی داده شد تا آنچه مورد نظر مراجع بود اتفاق بیفتد. از دو ماه قبل فراخوانی شد، با شرایطی از جمله حداکثر سن ۴۰ سال، اتمام سطح سه و برخورداری از خصوصیات و ویژگی های مهم مبلغ توانمند،۶۰ نفر دعوت به مصاحبه علمی در بخش فقه، اصول و ادبیات و مهارتی در بخش خطابه شدند، نهایت از این میان که ۲۰ نفر برای اولین دوره تربیت خطیب پذیرفته شدند. البته از ااین تعداد افرادی دعوت به مصاحبه علمی و مهارتی شدند.

آغاز بکار مدرسه تریبت خطیب با هدف رفع دغدغه های مراجع تقلید

وی اضافه کرد: این دوره با حضور اساتید و مبلغین مطرح کشور همچون حجج الاسلام والمسلمین رفیعی، پناهیان و محمدی شاهرودی و... و ۲۰ مبلغ پذیرفته برای اولین دوره تربیت خطیب آغاز به کار کرد.

در این دوره علاوه بر مهارتها، بحث های سیر مطالعاتی، تاریخی، قرآنی و حدیثی البته به صورت کارگاهی برای این مبلغین برگزار می شود.

حجت الاسلام والمسلمین سلمه ای افزود: تلاش ما این است محفوظات علمی، حدیثی و قرآنی این مبلغین به صورت جدی مورد آزمایش قرار گیرد تا نهایتا بعد از پایان دو سال، شاهد تربیت خطیب کشوری دارای توانمندیهای خوب باشیم.

افتتاحیه مدرسه تربیت خطیب با هدف رفع دغدغه مراجع تقلید در قم

مدیر مرکز آموزش تخصصی معاونت تبلیغ حوزه گفت: تلاش می کنیم تا با تربیت خطیب توانمند دغدغه بزرگان حوزه و مراجع تقلید همچون حضرت آیت الله سبحانی را رفع کنیم.

وی بیان داشت: برگزاری این دوره، آغاز کار است و در صدد هستیم این مدرسه تربیتی را با بالاترین مرتبه علمی و مهارتی حتی برای دوره های بعد و با حضور پذیرش مبلغین بیشتر اداره کنیم و به تربیت خطیب توانمند و کشوری بپردازیم و مهمتر برای رفع دغدغه بزرگان حوزه قدم مثبتی برداریم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • تربیت خطیب؟ IR ۰۸:۲۳ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۶
    0 0
    کدام تربیت خطیب 45 سال از انقلاب گذشته حوزه نتوانسته یک فلسفی یا کافی یا شخصیتی مثل شیخ حسین کبیر تهرانی تربیت کند. وعاظی که وقتی سخنرانی می کردند کوچه ها و پشت بام ها هم مملو از جمعیت می شد.
    • آمار IR ۱۴:۴۴ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۳
      0 0
      آمار تعداد جمعيت هاي مستمع آن زماني داريد؟ بر چه اساسی مقایسه می کنید؟ اصلا وسعت کوچه ها و خیابان های آن زمان، با این زمان، قابل مقایسه هست؟ امروزه، بحمد الله، سالن ها و ... آن چنان هستند که، نیازی به ... نیست.