پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ |۱۹ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 21, 2024
دفاع مقدس

حوزه / محمد مهدی خاتمی با بیان اینکه موضوعات دفاع مقدسی تاریخ مصرف ندارد، گفت: من به عینه بارها شاهد بودم مردم چگونه موضوعات دفاع مقدسی را با جان و دل می‌پذیرند به شرطی‌که کارهای تولیدی با کیفیت باشد.

محمد مهدی خاتمی کارگردان تئاتر در گفت‌وگو با خبرگزاری حوزه بیان کرد: چند روز پیش برای دومین بار تئاتر «شراره» را در مشهد جلوی دوربین بردم. این نمایش اثری دفاع مقدسی است که در آن به زبان نو و جذاب به موضوعاتی پرداخته می‌شود که تا به حال کمتر بازگو شده است.

این کارگردان ادامه داد: داستان این نمایش دفاع مقدسی درباره همسر شهیدی است که در ابتدای جنگ شوهرش به شهادت می‌رسد اما او تلاش می‌کند تا آرمان‌های شهید را در زندگی پیرامون خود اشاعه دهد. این نمایش می‌کوشد به تئاتر از زاویه نگاه یک زن بنگرد زیرا در این رابطه تا به حال کار چندانی انجام نداده‌ایم.

وی تاکید کرد: نمایش های دفاع مقدس همانند دهه های پیش رونق گذشته را ندارد، زیرا در دام تکرار گرفته آمده است و حتی گاهی مواقع به سمت شعار سوق پیدا کرده است در حالی که اگر بتوان داستان‌های بازگو نشده جنگ را مورد توجه قرار داد دیگر نیازی به تکرار نیست. در این رابطه نیز قصه‌های بسیاری وجود دارد که هنوز بازگو نشده است.

خاتمی با بیان اینکه موضوعات دفاع مقدسی تاریخ مصرف ندارد، گفت: نگاهی به تولیدات هنری جهان بیندازید تا متوجه شوید بسیاری از آثار درباره جنگ‌هایی هستند که شاید ده‌ها یا صدها سال از عمر آن گذشته باشد اما هنوز تولید آثار هنری در این رابطه ادامه دارد. در تمامی جوامع سخن گفتن پیرامون قهرمانان جز اولویت‌ها است. در این میان برگزاری جشنواره‌ها نیز به بهتر دیده شدن موضوعاتی با محوریت مقاومت کمک می‌کند.

خاتمی در انتها تصریح کرد: من به عینه بارها شاهد بودم مردم چگونه موضوعات دفاع مقدسی را با جان و دل می‌پذیرند به شرطی‌که کارهای تولیدی با کیفیت باشد. برای دستیابی به این خواسته باید در امر نگارش سرمایه‌گذاری کافی صورت گیرد. همچنین باید امکان عرضه محصولات دفاع مقدسی مطلوب باشد چون گاهی اوقات به علت نبودن شرایط نمایش یا اکران آثار دفاع مقدسی در مهجوریت قرار می‌گیرد.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha