به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در یزد، حجت الاسلام مهدی دادآفرین، معاون فرهنگی، آموزشی، پژوهشی اداره کل تبلیغات اسلامی یزد در نشست خبری عصرامروز با اصحاب رسانه استان یزد با گرامیداشت یوم الله ۱۳ آبان و یاد و خاطره همه شهدای انقلاب اسلامی و جبهه مقاومت، موضوع نشست را تشریح برنامه های ایام فاطمیه با عنوان «عملیات فاطمیه و آغاز نصرالله» عنوان کرد.
وی تصریح کرد: برنامه های مختلف و متنوعی بر اساس زیست بوم استان یزد و ظرفیت های موجود در استان طراحی شده است.
معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی اداره کل تبلیغات اسلامی یزد گفت: انتخاب موضوع عملیات آغاز نصرالله براساس فرمان جهاد رهبر معظم انقلاب اسلامی در حمایت از جبهه مقاومت گرفته شده است و بر همه ما واجب است برای تحقق آن کمک کنیم و وارد میدان شویم.
حجت الاسلام دادآفرین افزود: اولویت امروز ما مسئله فلسطین و در واقع مسئله اول جهان اسلام است و بنا بر حکم ولی جامعه بر هر فردی که دارای امکانات است برای کمک رسانی واجب شده است.
وی یکی از ابزارها و راهکارهای حضور در این جهاد را جهاد تبیین دانست و افزود: جهاد تبیین و روشنگری در فضای جامعه درباره مسئله جهاد، ضروری است و دشمنان با ابزار رسانه حس ناامیدی و یأس را پمپاژ می کنند.
معاون فرهنگی، آموزشی، پژوهشی اداره کل تبلیغات اسلامی یزد، اظهار کرد: تجربه های تاریخی نشان می دهد که پیروز میدان تنها به داشتن تسلیحات و تجهیزات فراوان نیست بلکه در دفاع مقدس و ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی در حالی که بیش از ۸۰ کشور از رژیم بعثی حمایت می کردند؛ رزمندگان ما با مقاومت خود و با امدادهای غیبی پیروز میدان شدند.
دادآفرین، مساجد استان یزد را در اجرای طرح آغاز نصرالله در ایام فاطمیه به عنوان هسته های مقاومت در محلات با اهداف تبیینی نام برد که با همکاری بنیاد هدایت و شبکه راهیاری تبلیغات اسلامی فعالیت می کنند.
وی برخی از ایده های اجرایی در مساجد به عنوان هسته های مقاومت در تحقق فرمان جهاد رهبر معظم انقلاب را کنشگری، جمع آوری کمک های مادی با مصادیق وقف برای جبهه مقاومت، اختصاص وجوهات شرعی از جمله بخشی از خمس و زکات مستحبی، اهدای قلک های جمع آوری به قشردانش آموز در محلات، اهدای زیورآلات و تحویل به مساجد برای کمک به جبهه مقاومت برشمرد.
معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی اداره کل تبلیغات اسلامی یزد، گفت: برای اجرای گفتگوهای تبیینی در مساجد نیز ۲۴ ایده با محوریت ائمه مساجد مثل سخنرانی های کوتاه تبیینی بین دو نماز، شرکت در مباحث گروهی در پارک ها، مدارس، قهوه خانه ها، تشکیل دورهمی های مردمی و در کنار آن فعالیت رسانه ای و تولید محتوا با بهره مندی از حضور نوجوانان و جوانان درخانواده های ساکن محله ها خواهد بود.
دادآفرین یکی دیگر از ایده های قابل اجرا از طریق هسته های مقاومت محلات را پخش فیلم های کوتاه در مدارس محله بیان کرد و افزود: برای فعالیت های هنری ۲۱ ایده از سرودن و خوانش شعر تا بیان روضه شهدای مقاومت و شهدای کربلا در ایام فاطمیه، راه اندازی گروه های سرود نوجوانان برای اجرا در میادین شهر، نوشتن داستان کوتاه وروایت ها، در نظر گرفته شده است.
وی برخی دیگر از برنامه ها را اطلاع رسانی به خانواده ها برای سرپرستی خانواده های جنگ زده لبنان و اعزام پرستار و پزشک به مناطق جنگ زده لبنان، راه اندازی پویش های ختم قرآن و صلوات و مراسم ادعیه خوانی برای شهدای مقاومت و پیروزی رزمندگان اسلام به صورت حضوری و مجازی برشمرد و گفت: به همین مناسبت مراسمی صبح سه شنبه به میزبانی مسجد حظیره با دعوت عمومی برگزار می شود.
معاون فرهنگی، آموزشی، پژوهشی اداره کل تبلیغات اسلامی یزد، فضاسازی محیطی را یکی دیگر از برنامه های قابل اجرا دانست و گفت: به همین منظور نصب پرچم فلسطین و لبنان در سردرب منازل با محوریت مساجد و برگزاری جلسات مردمی، تشکیل کارگروه ضد صهیونیسم در محله و مدارس برای اجرای پویش های دانش آموزی در مدارس محله نام برد که در این رابطه ۳۷ ایده وجود دارد.
حجت الاسلام دادآفرین، یکی از مسائل جریان ساز را مطالبه گری از مسئولین بیان کرد و گفت: مطالبه گری از مسئولین از طریق پویش های مجازی، نصب بنر سفید در محلات برای امضای عمومی در محله های دارای مساجد محوری که دارای فعالیت برای گروه های مختلف بانوان، نوجوانان، جوانان و کار رسانه ای هستند؛ انجام می شود.
وی ادامه داد: عملیات آغاز نصرالله به همت شبکه راهیاری و بنیاد هدایت آغاز می شود و بخش اول عملیات در محلات با هسته مقاومت با محوریت امامان محله و مساجد انجام می شود.
معاون فرهنگی، آموزشی، پژوهشی اداره کل تبلیغات اسلامی یزد تأکید کرد: ما عملیاتی را تعریف کردیم که با خط محوری امامان محله، فضای محله را از حالت انفعال بیرون بیاوریم.
حجت الاسلام دادآفرین ابراز کرد: ما حضرت فاطمه سلام الله علیها را بانوی مقاومت می دانیم و بحث مقاومت یک امر واقعی و روزمره برای ماست و احساسی و هیجانی نیست و انسان ها بدون مقاومت نمی توانند حیات طیبه داشته باشند حتی غنی و فقیرهم طعم مقاومت را می چشند در حالی که آن را حس نمی کنند.
وی با ابراز تأسف از اینکه روایت اول را دشمنان از طریق ابزار رسانه به جامعه تزریق می کنند، گفت: ما باید بتوانیم در برابر هجمه تبلیغاتی دشمن کار تبیینی انجام دهیم.
معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی اداره کل تبلیغات اسلامی یزد، مخاطبان این عملیات را دارای دو قشر اصلی و فرعی دانست و گفت: قشر اصلی دارای روحیه کنشگری و قشر فردی شامل خانواده ها به خصوص بانوان هستند زیرا همیشه زنان پیشتاز بوده اند و هم اکنون نیز شبکه مبلغات، شبکه بانور و دختران حاج قاسم فعالیت دارند.
وی مجموعه رسانه سپهر سازمان تبلیغات اسلامی استان را در بحث جریان سازی رسانه ها مهم خواند و از رسانه های استان خواست تا در اطلاع رسانی و ایده پردازی برای عملیات آغاز نصرالله در ایام فاطمیه حضور فعال و اثرگذار داشته باشند.
در ادامه، حجت الاسلام کارگر، مسئول بنیاد هدایت و شبکه راهیاری در این نشست با خیرمقدم به خبرنگاران اظهارداشت: بنیاد هدایت مسئولیت توانمندسازی کنشگران مساجد را برعهده دارد.
وی گفت: باید خط مقدم جهادتبیین حفظ شود که اگر خط مقدم شکست بخورد باید هزینه زیادی بدهیم.
مسئول بنیاد هدایت و شبکه راهیاری، مساجد را دارای ظرفیت تمدن سازی خواند و گفت: عملیات آغاز نصرالله در سراسر کشور اجرا می شود و پیش از این نیز عملیات های محله همدل و مهرواره یک و دو نیز در مساجد و محلات شهر اجرا شده است.
حجت الاسلام کارگر یکی از طرح های قابل اجرا برای مساجد را ارتباط مستقیم مساجد محوری با مساجد لبنان بیان کرد و گفت: ارتباط مساجد با مساجد جبهه مقاومت یکی از راههای تقویت اجتماع قلوب است و چرخه نیکوکاری از مساجد آغاز شده است.
در پایان برخی از خبرنگاران نظرات و پیشنهادات خود را درباره ایده های تبلیغات اسلامی در اجرای عملیات آغاز نصرالله بیان کردند.
انتهای پیام/۳۱۳/۴۷