به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک،حجت الاسلام مشهدی مبلغ و استاد حوزه و دانشگاه در اولین جلسه کارگاه تربیت دینی فرزندان که در مدرسه علمیه حضرت زینب(س) آستانه برگزار شد،اظهار داشت: آحاد مردم نسبت به تربیت دینی با توجه به بیانات مقام معظم رهبری به سه دسته تقسیم میشوند:
دسته اول کسانی که در تربیت فرزنددغدغه مندهستند.
دسته دوم کسانی هستندکه دغدغه ای ندارند.
دسته سوم افرادی که بی تفاوت هستند.
وی گفت : اکثریت مردم در دسته سوم جای میگیرند چون که درتربیت دینی فرزندان بیتفاوت هستند،یعنی هیچ گونه انگیزهای درتربیت دینی آنها ندارند،این افراد نمیدانند تربیت فرزندان حقی است که برگردن پدر و مادر است.
حجت الاسلام مشهدی در ادامه بیان کرد: نباید به بحث تربیت و الزامات آن،نگاه تک بُعدی داشت،زیرااساساً تربیت چیزی نیست که به شکل دفعی و یکباره اتفاق بیفتد،بلکه فرآیندی است که حتی پیش از تولد فرزندان شروع میشود.
وی خاطرنشان ساخت: لازم است به نهادینه شدن آموزههای دینی در وجود فرزندان نیز در راستای تربیت دینی به عنوان یک فرآیند نگاه کنیم.
حجت الاسلام مشهدی تصریح کرد: در واقع برای نهادینه کردن تربیت دینی در فرزندان، باید در مرحله اول از خودمان شروع کنیم،چرا که بی شک فرزندان ما از همان دوران کودکی از رفتارهای ما الگو میگیرند و اگر بین حرف و عمل والدین فاصله وجود داشته باشد،بحث تربیت به نتیجه مورد نظر نمی رسد.
وی در پایان افزود: مساله مهم دیگر،همراه شدن باکودک و نوجوان و پرهیز ازامر و نهی افراطی است،زیرا باید توجه داشت نوجوانان موعظه گریزند و دوست ندارند نصیحت شوند.