به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، مرید سرلک در نشست سیاسی که با موضوع " تحلیل تحولات جنگ رژیم صهیونیستی در منطقه" در مدرسه علمیه جامعه المهدی(عج) برگزار شد با اشاره به اهداف رژیم صهیونیستی در طی جنگ غزه اظهار داشت: در این مدت که از جنگ غزه سپری شده رژیم صهیونیستی از همان ابتدا حمله زمینی را به غزه را شروع کرد و هدف خود را از شروع جنگ زمینی نابود کردن حماس، سازمان رزم جبهه مقاومت، آزادی اسرای خود و ایجاد حاکمیت بین المللی در غزه قرار داد که البته این اهداف حاصل نشد.
کارشناس مسائل منطقه با بیان اینکه سه راه پیش روی رژیم صهیونیستی است گفت: راه اول این است که با گروه های مقاومت همانند جنگ ۳۳ روزه به صلح برسد و البته این راه را قبول نمی کنند، زیرا پس از طوفان الاقصی حیثیت این رژیم از بین رفت و نمی توانند افکار داخلی را قانع کنند.
وی افزود: راهکار دوم آن است که به وضع موجود ادامه داده و جنگ فرسایشی را قبول کنند، که در این باره راهبرد رژیم صهیونیستی جنگ فرسایشی نیست و راهکار سوم نیز آن است که دست به تشدید تنش بزنند و سایر اضلاع محور مقاومت را درگیر کنند.
کارشناس سیاسی با تاکید بر مشکلات داخلی اسراییل و اثر تخریبی جنگ فرسایشی بر این رژیم تصریح کرد: ایران پس از شهادت اسماعیل هنیه برنامه ای با دو پلان برای رژیم صهیونیستی داشت، که پلان اول شامل عملیات امنیتی و پلان دوم بحث عملیات نظامی بود.
وی خاطر نشان کرد: پلان اول به دلیل آن که در کوتاه مدت حوادث مختلفی در لبنان رخ داد، ایران با توجه به جنگ رسانه ای، مجبور به نشان دادن واکنش شد، لذا پلان دوم یعنی عملیات وعده صادق ۲ را اجرا نمود و رهبر معظم انقلاب نیز دو سخنرانی داشتند که همه عملیات روانی دشمن را در ایران خنثی نمود و علاوه بر آن مسئولان کشور نیز به قطر و لبنان رفتند و این عملیات روانی را به هم زد.
سرلک با اشاره به کار بزرگ پدافند هوایی کشور در برابر حمله اسراییل عنوان کرد: به نظر می رسد ایران به این حمله پاسخ می دهد و عملیات بعدی علیه اسراییل مقبولیت مردمی نیز دارد، لذا باید به نیروهای نظامی و امنیتی کشور اعتماد داشت، زیرا تصمیم به موقع و درست را می گیرند.
وی اضافه کرد: وضعیت رژیم صهیونیستی، وضعیت خطرناکی است و راهبرد جمهوری اسلامی حذف تدریجی اسراییل است.
وی یکی از مشکلات را وضعیت رسانه های داخلی دانست و گفت: بخشی از رسانه ها، ضد انقلاب هستند که توقعی درباره آنها وجود ندارد،متاسفانه میزان همراهی نیروهای انقلابی در عرصه رسانه بیشتر تخریبی بوده و در شرایط جنگ، عقلانیت حکم می کند فرماندهان در عرصه رسانه هدف قرار نگیرند.
سرلک آمریکا و طرف مقابل را در جنگ روایت ها بسیار جلوتر از ما بیان کرد و افزود: به دلیل آن که آمریکا پیش از انتخابات قرار دارد به دنبال جنگ با ایران نیست، زیرا اگر جنگی رخ دهد حدود ۱۰۰ هزار نفر نیرو در منطقه دارد و ایران نیز به دنبال زمینه سازی برای تبدیل شدن به یک کشور اسوه و نمونه است.
کارشناس مسائل منطقه درگیری بین ایران و آمریکا را به نفع اسراییل عنوان کرد و ادامه داد: در زمینه افکار عمومی و جهاد تبیین، نیاز به دو کار رسانه ای در عرصه داخلی و بیرونی داریم و در عرصه داخلی کار پیچیده تر است و از بیرون، مسائل داخلی رصد می شود.
وی خاطر نشان کرد: در جنگ روایت ها نیز باید وارد عرصه شویم تا سطح توقعات زیاد بالا نرود، زیرا جنگ پیچیده است و باید حساب شده عمل کرد و اتفاقاتی که در ۱۵ سال اخیر در اسراییل رخ داده نشان می دهد آنها خود را برای این جنگ آماده کرده اند، زیرا شرایط کنونی برای رژیم صهیونیستی بازی مرگ و زندگی بوده و سعی دارند مقاومت کنند.
انتهای پیام/
نظر شما