سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۶
انسان‌ از طریق شناخت درست حقیقت مرگ، به شناخت خود می‌رسد

حوزه/ معاون فرهنگی مدرسه علمیه ریحانة النبی(س) اراک گفت: مرگ آگاهی به معنای زندگی آگاهیست که به ما می‌آموزد آشنایی با مرگ به معنای ایستایی و فراموش کردن زندگی نمی‌باشد بلکه به شناخت انسان از خود کمک می‌کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک، به همت مدرسه علمیه ریحانة النبی(س) اراک پنجمین جلسه از جلسات عمومی بانوان با موضوع "مرگ آگاهی" با حضور خانم جلالی مدیر و خانم کاظمی معاون فرهنگی این مدرسه علمیه برگزار شد.

کاظمی اظهار داشت: مرگ‌شناسی یکی از مبانی تعلیم و تربیت در نهج البلاغه است و امام علی(ع) بر لزوم مرگ‌آگاهی و توجه به مرگ تأکید فراوانی داشته اند، زیرا مرگ بخشی از زندگی انسان است و هرگونه فهم نادرست از آن، فهم انسان از خود را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

وی یادآور شد: مرگ آگاهی، به معنای زندگی آگاهی است که به ما می‌آموزد آشنایی با مرگ به معنای ایستایی و فراموش کردن زندگی نمی باشد نیست، بلکه به شناخت انسان از خود کمک می‌کند.

معاون فرهنگی مدرسه علمیه ریحانة النبی(س) اراک، تأکید کرد: مرگ آگاهی عین زندگی، رشد و نشاط بیشتر برای ادامه و غنیمت دانستن زندگی، خود و همه اطرافیان است.

وی گفت: وقتی مرگ آگاه شویم، بخشش بدون انتظار جزء سبک زندگی ما شده و باعث حرکت و مراقبت بیشتر در تمام اعمال و گفتار می‌شود.

کاظمی یادآور شد: در کتب اخلاقی برای خودسازی به سه نکته مشارطه، مراقبه و محاسبه اشاره شده که برای بهتر زیستن توجه به این سه نکته می‌تواند برای همه راه گشا باشد.

در ادامه خانم جلالی مدیر مدرسه علمیه ریحانة النبی(س) اراک نیز بعد از بیان فضیلت قرائت سوره حمد و ویژگی‌های منحصر به‌فرد این سوره به تفسیر سوره حمد پرداخت و اظهار کرد: تمام حمدها به خدا بر می‌گردد و جمله الحمد لله رب العالمین نیز اشاره‌ای به توحید ذاتی و صفاتی و افعالی خداوند است.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha