پنجشنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 14, 2024
سید محمد سعیدی

حوزه/ تولیت حرم مطهر بانوی کرامت فرهنگ مهدویت و انتظار را امیدبخش و شوق آفرین دانست و گفت: مردمی که نتوانند برای خود آینده روشنی را ترسیم کنند قطعاً سلطه‌پذیر خواهند شد و در مقابل ظلم سکوت و در برابر قدرت‌های پوشالی تسلیم می‌شوند؛ اما پیروان مکتب تشیع هراسی از قدرت‌های پوشالی غربی ندارند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، آیت‌الله سید محمد سعیدی در دیدار مسئولان مؤسسه آینده روشن که امروز در سالن محراب حرم مطهر بانوی کرامت انجام شد اظهار داشت: حضرت زینب سلام‌الله‌علیها الگویی مناسب برای موضوع مهدویت و مقوله انتظار هستند چراکه انتظار در مکتب این بانوی بزرگوار و استقامت در مسیر اهدافی که دنبال می‌کردند از مدینه تا کربلا و همچنین بعد از واقعه کربلا بسیار درس‌آموز است.

امام‌جمعه قم افزود: موضوع مهدویت و انتظار در فرهنگ تشیع بسیار امیدبخش است چراکه مردمی که از پدیدآمدن فرج به معنای کلی ناامید باشند نمی‌توانند نسبت به آینده امیدوار باشند.

تولیت حرم بانوی کرامت تأکید کرد: مردمی که نتوانند برای خود آینده روشنی را ترسیم کنند قطعاً سلطه‌پذیر خواهند شد و در مقابل ظلم سکوت و در برابر قدرت‌های پوشالی تسلیم می‌شوند.

وی با بیان اینکه از نگاه مکتب تشیع کشورهای غربی قدرتی پوشالی دارند، یادآور شد: پیرو اهل‌بیت (ع) هیچگاه احساس پوچی ندارد و قدرت اقدام و حرکت مکتب تشیع در سایه همین مقوله انتظار شکل‌گرفته است.

آیت‌الله سعیدی در ادامه گفت: تشیع در سخت‌ترین شرایط خود را حفظ کرده و مأیوس نمی‌شود و نفس انتظار هم شوق‌آفرین و هم معنا دهنده به زندگی است.

وی تأکید کرد: دشمنان اسلام و تشیع برای نداشته‌های خود تبلیغات می‌کنند و به امور و افراد واهی و خیالی متوسل می‌شوند و آثاری خلق می‌کنند که انباشته از توهمات است درحالی‌که مکتب تشیع دارای داشته‌هایی است که حقیقت محض هستند.

امام‌جمعه قم خاطرنشان کرد: معتقدان به حضرت ولی‌عصر (عج) و منتظران حضرت مسئولیت فرهنگ‌سازی مقوله انتظار حقیقی را بر عهده دارند و این راه با سختی‌ها و امتحانات الهی همراه است؛ اما بعد از هر سختی یک آسانی وجود دارد.


در ابتدای این دیدار حجت‌الاسلام والمسلمین پورسیدآقایی رئیس مؤسسه آینده روشن ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های این مؤسسه گفت: بیستمین همایش دکترین مهدویت با موضوع «انتظار و نقش آن در سرعت تحولات آینده جهان» امسال در قم برگزار خواهد شد و این همایش‌ها از سال ۸۳ به طور مستمر برگزار شده است.

وی افزود: هر سال مجموع مقالاتی که ارسال می‌شود بین ۳ تا ۵ جلد می‌شود که نشان‌دهنده اهمیت این موضوع برای نویسندگان است.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha