پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ |۱۹ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 21, 2024
تصاویر / نشست مدیر حوزه علمیه استان قزوین با اساتید سطوح عالی مدارس علمیه قزوین

حوزه/ مدیر حوزه علمیه استان قزوین گفت: سه عنصر علم، تخصص و اخلاص شرط اصلی پذیرش کار و مسئولیت است که همه این سه عنصر را خوشبختانه همه اساتید ما دارا بوده و باید از فعالیت های خالصانه اساتید در ارتقاء سطح علمی، پژوهشی و تهذیبی طلاب تقدیر کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در قزوین، حجت‌الاسلام والمسلمین عرفانی در نشست اساتید سطوح عالی مدارس علمیه استان قزوین گفت: سه عنصر علم، تخصص و اخلاص شرط اصلی پذیرش کار و مسئولیت است که همه این سه عنصر را خوشبختانه همه اساتید ما در استان دارا بوده که باید از فعالیت های خالصانه اساتید در ارتقاء سطح علمی، پژوهشی و تهذیبی طلاب تقدیر کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین عرفانی خاطرنشان کرد: یکی از شرایط مهم برای پذیرش کار از نگاه اولیاء الهی به ویژه پیامبران مهم بوده، شرط علم و تخصص است، که در آیه ۵۵ سوره یوسف که حضرت یوسف علیه السلام فرموده است «انّی خفیض علیم» یعنی دانش کار و تخصص مربوطه، این شرط پذیرش کار و مسئولیت عمل است که الحمدلله عزیزان ما در سطوح عالی حوزه علمیه استان این شرط را در درجه خوبی حائض هستند.

وی ادامه داد: حضرت امیرالمومنین علیه السلام در غرر الحکم فرمودند که «کیفیت کار به میزان خلوص آن است» که بنده باید بیان نمایم که همکاران حوزه علمیه استان قزوین نهایت وجود و خلوص خودشان را شب و روز در این کار گذاشته و اگر این نباشد همه ما کلاه سرمان رفته است و اگر در غیر هدف الهی در جایگاه های اجتماعی بودیم شاید بیشتر از این جایگاه داشتیم و اگر کسی این عمری که در این راه گذاشته در راه ثروت و مال اندوزی صرف می کرد قطعا الان جزو سرمایه داران بود پس در این راه جز اخلاص چیز دیگری دست گیر ما نیست.

دبیر شورای حوزه علمیه استان قزوین تصریح کرد: همه این سه عنصر علم و تخصص و اخلاص را الحمدلله همه اساتید ما در استان دارا هستند و تکیه ما به همین دارایی های خود استان ما هست و اگر بناست رشد و ارتقایی اتفاق بیفتد باید از سرمایه موجود استفاده بشود تا یک قدمی رو به جلو برداشته بشود که اساتید ما هم علی، هم تهذیبی و اخلاقی و هم از نظر خلوص همه را یکجا دارند.

وی خاطرنشان کرد: پای کار ماندن این عزیزان نشان از ایمان عمیق و خلوص آنها است، و دغدغه اساتید بزرگوار امروزه علاوه بر تحصیل و تدریس طلاب، دغدغه تربیت طلاب برای آنها مقدم است.

انتهای پیام /

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha