جمعه ۲۵ آبان ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 15, 2024
اخلاق

حوزه / حجت الاسلام و المسلمین رحیمیان گفت: بانوان طلبه با کسب مهارت‌های لازم، خود را برای مسئولیت‌های بزرگ آماده کنند، مهارت‌های لازم طلاب نیز با مطالعه کتب علمای بزرگ حاصل می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از هرمزگان، حجت الاسلام و المسلمین رحیمیان رئیس دبیرخانه شورای عالی حوزه‌های علمیه کشور در نشست اخلاقی با حضور مدیر و معاونان حوزه علمیه خواهران هرمزگان، طلاب مدارس علمیه تخصصی الزهراء و خدیجه کبری(س) در مدرسه علمیه تخصصی الزهرا(س)، اظهار داشت: جای تأسف دارد که بشریت در خصوص مسائل زنان، همیشه دچار افراط و تفریط بوده و در هر صورت این مسئله، جفا به حقوق و شخصیت زنان است.

وی افزود: در گذشته، به زنان اجازه تحصیل داده نمی‌شد، آنها زنان را به بازار کشاندند و صرفا نگاه آنان به زن نگاه مادی، کالا، ابزار تبلیغات و جذب ثروت بود و این بدترین نوع نگاه به زن است.

بانوان طلبه با کسب مهارت‌های لازم خود را برای مسئولیت‌های بزرگ آماده کنند

حجت الاسلام و المسلمین رحیمیان ابراز کرد: امروز این آفت افراط و تفریط، در کشور ما رو به گسترش است، اما نگاه اسلام و دین با تبیینی که علمایی چون علامه طباطبایی و شهید مطهری بیان کردند، بالاترین و فاخرترین نگاه به زن شده است، مرد و زن یک جان و یک بدن دارد و بروز زنانگی و مردانگی صرفا در بدن و جسم انسان‌ها و نه در روح آنها است، زن و مرد از روح مشترکی برخوردار هستند و آن روح، انسانیت است و در این حالت مذکر و مؤنث بودن، مطرح نیست، بلکه یک حقیقت واحد و مجرد است و این در انسان چه مرد و چه زن تفاوتی ندارد.

وی اظهار کرد: مرحوم علامه طباطبایی این مسئله را بسیار جذاب مطرح کرده و شاگردان ایشان نیز همچون شهید مطهری و آیت الله العظمی جوادی آملی به این مسئله پرداخته‌اند، ایشان در کتاب زن در آیین جلال و جمال و هم در سایر کتب به این مطلب اشاره کرده‌اند و لذا مطالعه این گونه کتب برای بانوان بسیار مفید است.

بانوان طلبه با کسب مهارت‌های لازم خود را برای مسئولیت‌های بزرگ آماده کنند

رئیس دبیرخانه شورای عالی حوزه های علمیه کشور تصریح کرد: با شروع انقلاب اسلامی، حوزه علمیه خواهران ابتدا در قم فقط یک مدرسه به نام مکتب توحید شروع به کار کرد، سپس چند مدرسه دیگر اضافه شد و در نهایت به جامعه الزهراء(س) تبدیل شد.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر جامعه الزهراء(س) یک مجموعه فاخر و بزرگ که دارای مدارس از ابتدایی تا پیش دانشگاهی و دانشکده و مجموعه دروس حوزوی است، در ابتدا فقط دو حوزه یک حوزه خواهران و یک حوزه برادران بود ولی آنچه در کشور سراسری شد حوزه خواهران بود.

بانوان طلبه با کسب مهارت‌های لازم خود را برای مسئولیت‌های بزرگ آماده کنند

رئیس هیئت امنای مرکز خدمات حوزه‌های علمیه کشور اضافه کرد: وضع فرهنگی جامعه ما به خصوص در این سه، چهار سال اخیر به دلیل مطرح شدن مسائلی همچون زن، زندگی، آزادی و اینکه عده‌ای از بانوان کشور حجاب خود را کنار گذاشته‌اند و با کنار رفتن حجاب، حیا و عفت وارزش های انسانی به تاراج می‌رود؛ در این شرایط احساس نیاز به این مراکز از گذشته بیشتر است.

وی اظهار کرد: بانوان طلبه، با این چادر، حیا، عفت و پای کار بودن، امروز به آن اندازه حضرت حجت(عج) را خوشحال می‌کنند که حضرت زینب(س) را در شب عاشورا از این که یاران برادرش در کنارش اعلام آمادگی و ایستادگی کردند، خوشحال شد، رفتار و حضور شما در این مکتب نشان این است که شما طلاب پای کار هستید و این پیام قطعا، دل امام زمان(عج) را خوشحال می‌کند.

وی تأکید کرد: خوشنودی امام زمان(عج) از شما، در زندگی شما تأثیر دارد و باعث نشاط، شادی و برکت می‌شود، نعمت‌های ویژه الهی را به همراه دارد، در چشم دیگران و اهل بیت(ع)، عزیز و بزرگ خواهید شد.

انتهای پیام. /

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha