پنجشنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۲
اجرای سند تحول رسانه ملی به خانه‌تکانی تحولی نیاز دارد

حوزه/ تولیت حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه کارکنان و مدیران صداوسیما باید به سند تحول باور داشته باشند، گفت: مدیرانی که باور به تحول نداشته باشند کاری از پیش نخواهند برد؛ بنابراین اجرای سند تحول رسانه ملی به خانه‌تکانی تحولی نیاز دارد و نباید از افراد خسته و کسل در مدیریت‌ها استفاده کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، آیت‌الله سید محمد سعیدی در دیدار علیرضا کیخا، معاون امور استان‌های صداوسیما که صبح امروز در سالن محراب حرم مطهر بانوی کرامت انجام شد با بیان اینکه حضرت زهرا (س) بزرگ‌ترین رسانه اسلام ناب محمدی بعد از رسول اکرم (ص) هستند، اظهار داشت: حضرت زهرا (س) در ابلاغ پیام غدیر نقش عمده‌ای داشتند و برای تحقق اسلامی که خداوند اراده کرده بود تلاش فراوانی کردند و ما وامدار ایشان هستیم.

وی با بیان اینکه باید در ایام شهادت حضرت زهرا (س) ضمن پخش برنامه‌های عزاداری از رسانه ملی اهداف آن بزرگوار تبیین شود، افزود: یکی از رسالت‌های اصلی صداوسیما احیای امر اهل‌بیت (ع) است و امر اهل‌بیت با همین کارهای فرهنگی و رسانه‌ای و انتشار پیام‌ها و اهداف اهل‌بیت در جامعه احیا می‌شود.

تولیت حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه پیروزی حزب‌الله در جنگ ۳۳ روزه عنایت شخص حضرت زهرا (س) بود، افزود: امروز هم باید مردم از طریق رسانه ملی گره‌خوردن جبهه مقاومت با اهداف حضرت زهرا (س) و اهل‌بیت عصمت و طهارت را درک کنند.

وی با اشاره به آیه «یَا أَیّهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ مَا أُنْزِلَ إِلَیْکَ مِنْ رَبِّکَ ۖ وَإِنْ لَمْ تَفْعَلْ فَمَا بَلَّغْتَ رِسَالَتَهُ» ابراز داشت: رسانه یک رسالت کلانی دارد که اگر آن را انجام ندهد گویا اصلاً هیچ کاری انجام نداده است؛ بنابراین شناسایی این کارهای کلان راهبردی، خیلی مهم است.

آیت‌الله سعیدی با بیان اینکه مردم باید به این باور برسند که جنگ روایت‌ها یک جنگ واقعی است، افزود: جهاد منحصر به عرصه نظامی نیست و همان‌طور که جهاد با جان و مال در جبهه نظامی مطرح است در عرصه رسانه‌ای هم باید با جان و مال جهاد کرد.

وی با بیان اینکه کارکنان و مدیران صداوسیما باید به سند تحول باور داشته باشند، افزود: مدیران صداوسیما در مراکز استان‌ها باید به این باور برسند که باید تحول ایجاد شود؛ زیرا مدیرانی که باور به تحول نداشته باشند کاری از پیش نخواهند برد.

تولیت حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه مدیران صداوسیما در استان‌ها باید با آداب و رسوم و ویژگی‌های هر استان به‌خوبی آشنا باشند و در برابر این ویژگی‌های فعال عمل کنند، گفت: رسالت رسانه ملی به‌دست‌آوردن دل افراد، گروه‌ها و نهادهای مختلف نیست؛ بلکه رسالتش ابلاغ آنچه خدا فرستاده و پیام جمهوری اسلامی ایران به جامعه است .

وی با بیان اینکه باید در تولیدات رسانه ملی ارزش‌های اسلامی و ملی مانند خانواده مستقل، مستمر و قوام دار ترویج و تبلیغ شود، ابراز داشت: نباید از افراد خسته و کسل در مدیریت‌ها استفاده کرد؛ زیرا اجرای سند تحول رسانه ملی به خانه‌تکانی تحولی نیاز دارد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • منتشرشده: ۱۰
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۲
  • سینا IR ۱۲:۴۳ - ۱۴۰۳/۰۸/۳۰
    بنظرم دین اسلام از چنان غنای محتوایی و استحکامی برخوردارست که توان پاسخگویی به هر شبهه ای را دارد.همچنان که موقعی که کتاب بیست و سه منسوب به علی دشتی منتشر شد که رسالت پیامبر را مخدوش نشان می داد استاد طباطبایی پاسخ استدلالی محکمی در کتاب گزارشی در خیانت به تاریخ به ان دادند. لدا بنظرم نباید سانسوری در باب نشر کتاب و نشریات وجود داشته باشد
    • پ ب سینا IR ۱۳:۳۳ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۱
      خب بگذاریم افراد غذای مردم رو مسموم کنند بعد دکتر میاد سم زدایی می کنه چطوره؟ ای بسا برای افرادی، فهم شبهه آسان باشد، چون جنبه تخریبی دارد، و خراب کردن آسان، اما فهم پاسخش خیر. همین الآن برخی اذهان شبهه زده چنانند که اجازه شبهه زدایی نمی دهند، و شبهه را جزوی از وجود خودشان می پندارند!
  • ؟! IR ۲۰:۱۲ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۹
    كدام خانه تكاني؟! عوامل فتنه دارن برمي گردند!
  • حسن IR ۱۷:۴۰ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۶
    تا شبکه های تلویزیونی خصوصی وجود نداشته باشد و رقابت سازنده میان شبکه ها نباشد وضعیت به همین صورت خواهد بود
    • پاسخ به حسین IR ۱۹:۵۵ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۷
      این جا میدان رقابت و جذبه های مخرب نیست، رسانه بایستی از طهارت و علمیت لازم برخوردار باشد؛ وقتی رسانه، جغرافیا را عملا خدای مردم معرفی می کند، و با تعابیر وطن پرست و میهن پرست و ... خلق الله را گمراه می کند، چه توقعی نسبت به شکل گیری ایمان، تقوی، طهارت روح و ... می توان داشت؟
  • حامد IR ۲۲:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۴
    امروزه شبکه های تلویزیونی ماهواره ای با تهیه برنامه های خبری و اجتماعی جذاب مرجعیت خبری را بدست گرفته اند
    • پ ب حامد IR ۲۱:۱۳ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۵
      جذابیت یکی از بهانه های خراب کردن و لهوی نمودن رسانه شده و مدام ... رسانه می بایست تعهدش راهنمایی و ترسیم نمای زندگی اسلامی باشد و انتظار نداشته مردم مدام چشم و گوششان به سمت اون باشه
    • حس IR ۱۲:۱۴ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۵
      جالب ان است که بعضی اخبار اول توسط رسانه های برون مرزی به اطلاع همگان می رسد
  • شناسایی نیروهای مناسب IR ۲۰:۵۹ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۴
    مجلس خبرگان رهبری می بایست به رصد نیروهای مناسب مدیریت صدا و سیما بپردازد، و گزینه های متعدد را شناسایی کند، با آنها صحبت نماید و مناسب ترین ها را انتخاب و به رهبر بزرگوار معرفی نماید.
  • لحظه ای IR ۲۰:۵۵ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۴
    در قالب نظارت مجلس خبرگان رهبری می بایست یک سیستم نظارتی قوی و مدام ایجاد بشود و با استفاده از امت حزب الله پایش لحظه ای داشته باشید.