میثم شهردمی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه با بیان این که یکی از ظرفیت های مهم رسانه ملی به منظور جلب توجه و رضایت مخاطبان انبوه خود، سریال ها و برنامه های نمایشی است، اظهار داشت: متأسفانه در سال های اخیر تا حدودی صداوسیما در زمینه تولید و پخش سریال های پرمحتوا و جذاب دچار مشکلاتی شده و لذا در این سال ها کمتر سریالی را شاهد بوده ایم که کیفیت بالایی مثل سریال های دهه هفتاد و هشتاد را داشته باشد.
کارشناس و منتقد سینما و تلویزیون افزود: به عقیده بنده آنچه در شرایط فعلی می تواند به رسانه ملی در تولید و پخش سریال های تلویزیونی یاری رسانده و موجب جذب مخاطب عام گردد، توجه به مقوله مهم خلاقیتِ هوشمندانه است.
وی همچنین گفت: البته در همین اوضاع و احوال، بعضاً سریال هایی پخش شده که تا حدودی مخاطبان را با خود همراه کرده اما این وضعیت نتوانسته به جریان غالب نسبت به دیگر آثار تلویزیونی تبدیل شود.
کارشناس و منتقد سینما و تلویزیون ادامه داد: همچنان نه تنها در تلویزیون بلکه در سینمای ایران و حتی آثار شبکه نمایش خانگی مهم ترین مشکل و نقیصه ناظر به ضعف در قصه و فیلمنامه است و این که در مرتبه بعد، فرم و ریتم نامناسب کارها باعث زدگی مخاطب شده است ضمن آن که محتوای برخی آثار شبکه نمایش خانگی و بعضی از فیلم های سینمایی عملاً در تضاد با شاخصه های سبک زندگی اسلامی است.
وی خاطرنشان کرد: آن چه می تواند صداوسیما را در بحث تولید سریال های پرمحتوا و جذاب کمک کند، تأکید بر مقوله خلاقیت و هوشمندی است، چه آن که گاهی اوقات برخی سریال های تلویزیونی هر چند که حاوی ایده های بکر و جذاب هستند اما با این حال، نوع پرداخت به آن ها به نحوی است که ایده نیز در فرآیند تبدیل به محصول رسانه ای، عملاً ضایع می شود.
انتهای پیام