دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳ |۱۶ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 18, 2024
حجت الاسلام علی بخشی

حوزه/ مدیر مدرسه علمیه شهید مصطفی خمینی(ره) تاکستان گفت: تفکر نظام حوزه بر پایه تألیف و پژوهش است  و جشنواره علامه حلی در رسیدن به یک تراز پژوهشی گام‌های بلندی برداشته است که باید این تلاشها از سوی طلاب استمرار داشته باشد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در قزوین، حجت الاسلام حمیدعلی بخشی امروز در مراسم اختتامیه جشنواره علامه حلی مدرسه علمیه شهید مصطفی خمینی(ره) تاکستان که با حضور نماینده مردم قزوین در مجلس خبرگان رهبری، مدیر حوزه علمیه استان قزوین برگزارشد گفت: کشف استعدادهای طلاب جوان در امر پژوهش، منجر به نهادینه‌سازی فرهنگ تحقیق و پژوهش در حوزه‌ها می‌شود.

حجت الاسلام علی بخشی خاطرنشان کرد: جشنواره علامه حلی با هدف تقویت و نشاط علمی و گسترش روحیه تحقیق و پژوهش در طلاب حوزه های علمیه بوده که خوشبختانه طلاب این مدرسه به خوبی با موضوع پژوهش آگاهی کافی داشته وآثار خوبی را نیز ارائه داده اند.

وی ادامه داد: آنچه امروز توسط طلاب و فضلای جوان تولید می‌شود، بسیار بیشتر از آن چیزی است که ارسال می‌شود و با فاخرتر شدن آثار، شاهد رشد کمی آثار نیز خواهیم بود وخوشبختانه جشنواره توانسته است جایگاه خوبی بین حوزویان و طلاب جوان پیدا کند.

امام جمعه شهر اقبالیه قزوین تصریح کرد: باید طلبه‌های خود را طوری تربیت کنیم که اهل‌قلم و نویسندگی باشند.

حجت الاسلام علی بخشی عنوان کرد: جشنواره علامه حلی فضایی برای قلم زدن طلابی از نوقلمان تا با تجربه هاست، تا در این جشنواره خود را ارزیابی کنند و در بوته نقد قرار دهند.

مدیر مدرسه علمیه شهرستان تاکستان تصریح کرد: اگر بخواهیم طلاب در حوزه به نحوی تربیت شوند که با معارف اهل بیت(ع) آشنا باشند و بتوانند در برابر شبهات بایستند، تحقق این امر در گرو آموزش پژوهش‌محور است.

سپس حجت الاسلام هاشمی، مسئول امور پژوهش مدرسه علمیه شهرستان تاکستان گفت: ۴۳ اثر به بخش دبیرخانه این جشنواره ارسال شد که بعد از ارزیابی توسط اساتید ۲۲ اثر امتیاز ۷۵ را کسب نمودند که ۱۰ اثر ممتاز برگزیده شد.

تفکر نظام حوزه بر پایه تألیف و پژوهش است


انتهای پیام /

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha