سه‌شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۳ |۱۷ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 19, 2024
ماندگاری

حوزه/ باید حداقل یکی از خواسته های حضرت زهرا (س) را انجام دهیم، این را به برادران و خواهران بگویم که وصیتنامه بنویسید، حتی اگر فقط چهار خط باشد،ال زمان آن است که سهمی از این اموال را به عنوان دفاع از دین و مکتب اهل بیت (ع) اختصاص دهیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اصفهان، حجت الاسلام والمسلمین محمد مهدی ماندگاری در مراسم عزاداری شهادت حضرت زهرا(س) که در حسینیه بنی فاطمه اصفهان برگزار شد، در ادامه بررسی آموزه های حضرت فاطمه زهرا (س) شامل انفاق و نوشتن وصیت نامه تصریح کرد: بعضی ها می ترسند اگر وصیتنامه بنویسند، عزرائیل خبردار شود و به سراغشان بیاید، اما باید بدانیم با نوشتن وصیت، مرگ عقب و جلو نمیرود، او به جمله معروف شهید یحیی سنوار اشاره کرد که از سخنان امیرالمومنین است و گفت: «شهید یحیی سنوار گفت: ‘کدام روز از مرگ فرار کنم؟ روزی که قرار است بمیرم یا روزی که قرار نیست بمیرم»

استاد حوزه و اخلاق به خاطره ای از عیادت امام هادی (ع) از یک بیمار بدحال اشاره کرد و گفت: امام هادی (ع) زمانی که اطرافیان بیمار در حال گریه بودند، تبسم کردند و توضیح دادند که همه این اطرافیان میمیرند و آن بیمار هنوز زنده خواهد بود، این نشان میدهد که مرگ و زندگی در دست خداوند است و ما باید با آرامش با آن مواجه شویم.

وی در ادامه خاطرها ی از مراجعه زنی که همسرش به بیماری سرطان مبتلا شده بود را بازگو کردند و بیان کرد: به او گفتم اگر باور داری که مرگ و زندگی در دست خداست، با اشتیاق زندگی کن، بچه داری کن و به زندگی خود ادامه بده. زنده بودن تو مهمتر از هرچیزی است و تا پایان به وظایف خود عمل کن.

در این جلسه حجت الاسلام ماندگاری با اشاره به آیه قرآنی وَلَا تَزِرُ وَازِرَةٌ وِزْرَ أُخْرَیٰ، به لزوم مسئولیت پذیری افراد در ارتباط با اموال خود و کمک به دیگران پرداخت و در ادامه گفت: ما پنج هزار شهید زیر پانزده سال داریم و همچنین شش هزار شهید دانش آموز زیر هفده سال، که اکثر این جوانان وصیتنامه هایی داشتند که آنها معمولاً تنها اموال محدودی همچون قلک، موتور سیکلت، دوچرخه یا پول تو جیبی داشتند و وصیت کرده بودند که این اموال در راه کمک به شهدا مصرف شود.

حجت الاسلام والمسلمین ماندگاری به داشتن برنامه برای افزایش شعور فاطمی تاکید کرد و گفت: در زمان فاطمیه، ما نیازمند شور و شعور هستیم، اما قطعاً به شعور بیشتری نیاز داریم، چرا که مبانی حضرت زهرا (سلام الله علیها) بر اساس شعور و علم بنا شده است؛ بیایید برنامه ای داشته باشیم که شور را با شعور همراه کنیم، شور امام حسین (ع) ما را حرکت میدهد، اما باید در کنار آن، به شعور و آگاهی افزوده شود.

وصیتنامه و نقش آن در دفاع از مبانی دینی

استاد حوزه و دانشگاه یادآور شد: حضرت زهرا سلام الله علیها با وصیتنامه اش تا قیام قیامت از امام علی (ع) دفاع کردند، پس اگر باور داریم که حضرت زهرا همه دارایی، اعتبار و حتی اشکش را در این مسیر صرف کرده، ما نیز باید در این مسیر قدم برداریم.

وی ادامه داد: باید حداقل یکی از خواسته های حضرت زهرا (س) را انجام دهیم، این را به برادران و خواهران بگویم که وصیتنامه بنویسید، حتی اگر فقط چهار خط باشد، در آن بنویسید که برای نماز و روزه داریم و بگویید که چه بدهی هایی دارید و با خانواده خود چه کارهایی باید انجام دهید، باید این وصیتنامه ها را جدی بگیریم.

حجت الاسلام والمسلمین ماندگاری تأکید کرد: بسیاری از ما اموال زیادی داریم که با زحمت و خون دل جمع آوری شده است، حال زمان آن است که سهمی از این اموال را به عنوان دفاع از دین و مکتب اهل بیت (ع) اختصاص دهیم، حتی اگر به میزان یک سوم از اموال باشد، این سهم به تبلیغ دین اسلام، حسینیه ها، مساجد و درمانگاه ها خواهد رفت.

وی همچنین به یاد شهید حاج یونس زنگی آبادی پرداخت و گفت: این شهید در وصیتنامه اش نوشته بود که میخواهد علامتی از امام حسین (ع) داشته باشد، او فرمود: ‘اگر من را قبول کنی، میخواهم بی سر باشم و علامتی از ابوالفضل (ع) داشته باشم که دست نداشته باشم و به همسرش گفت: «باید جنازه ام را از انگشت پایم شناسایی کنید، چرا که نه سر دارم و نه دست.» چنین وصیتنامه هایی به ما یادآوری میکنند که زندگی و شهادت در راه خدا چگونه است.

کارشناس دینی افزود: طبق سیره شهدا وصیتنامه ها می توانند آدمی را به سمت هدف های بالاتر سوق دهند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha