پنجشنبه ۸ آذر ۱۴۰۳ |۲۶ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 28, 2024
آیت‌الله کریمی جهرمی

حوزه/ آیت الله کریمی جهرمی گفت: ناصح و خیرخواه بودن از ضروریات امر تبلیغ می باشد. اگر هدف فعالیت های طلبه، رضای خداوند باشد مردم پذیرای سخنان او خواهند شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، آیت الله کریمی جهرمی در دیدار حجت الاسلام والمسلمین روستاآزاد، معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی و جمعی از مدیران این نهاد، ضمن خیر مقدم و خوش آمدگویی، از فعالیت های صورت گرفته از سوی دفتر تبلیغات اسلامی ابراز خرسندی کرد و از خداوند متعال توفیقات روز افزون برای مسئولان این مجموعه را خواستار شد.

وی در ادامه، قرآن کریم را به عنوان یک سرمایه اصلی برای فعالیت های تبلیغی طلاب برشمرد و افزود: توجه به دو سوال «چه چیزی را تبلیغ کنیم؟» و «خود چگونه باشیم» از عوامل مهم در فعالیت های تبلیغی بوده و قرآن کریم می تواند ما را در پاسخ به این سوالات راهنمایی نماید.

آیت الله کریمی جهرمی اظهار کرد: مفاد آیات «أُبَلِّغُکُمْ رِسَالَاتِ رَبِّی وَأَنْصَحُ لَکُمْ»، «أُبَلِّغُکُمْ رِسَالَاتِ رَبِّی وَأَنَا لَکُمْ نَاصِحٌ أَمِینٌ» و «الَّذِینَ یُبَلِّغُونَ رِسَالَاتِ اللَّهِ وَیَخْشَوْنَهُ وَلَا یَخْشَوْنَ أَحَدًا إِلَّا اللَّهَ ۗ وَکَفَیٰ بِاللَّهِ حَسِیبًا» اشاره به این دارد که باید «رسالات الله» را تبلیغ نمائیم. به عبارت دیگر آنچه که از سوی خدا بر پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم نازل شده است همچون اصول دین در مرتبه اول و در گام های بعد فروع دین را باید به جامعه آموزش دهیم.

استاد حوزه‌ علمیه قم در پاسخ به اینکه در امر تبلیغ باید چگونه باشیم؟ بیان کرد: همانطور که در آیات قرآن مشاهد می شود ناصح و خیرخواه بودن از ضروریات امر تبلیغ می باشد. اگر افراد جامعه به این نتیجه برسند که هدف فعالیت های یک طلبه، رضای خداوند است به طور طبیعی پذیرای سخنان او خواهند بود.

وی اخلاق نیکو را یکی از الزامات فعالیت‌های تبلیغی عنوان کرد و گفت: مبلغ اگر در کار تبلیغ و دعوت به دین خدا حسن خلق نداشته باشد نمی‌تواند به توفیقی دست پیدا کند. نمی‌توان پیرو اهل بیت(علیهم السلام) بود، اما حسادت، بغض، کینه و...، داشت بلکه باید با الگوگیری از پیامبر(صلی الله علیه و آله) و ائمه اطهار(علیهم السلام) و با اخلاق حسنه اعتقادات مردم را محکم کرد.

آیت الله کریمی جهرمی بر جذب هرچه بیشتر جوانان در فعالیت‌های تبلیغی تاکید کرد و اظهار داشت: مبلغان باید جوانان و نوجوانان را به صورت ویژه جذب کنند و حتی اگر جوانی دچار خطا، لغزش یا اشتباهی شود نباید مبلغان از او ناامید شوند، بلکه راه را برای اصلاح و بازگشت این جوانان باز کنند.

این استاد حوزه علمیه قم گفت: مبلغان در مناسبت‌های دینی از جمله ایام فاطمیه، محرم، صفر، ماه مبارک رمضان، اعیاد و شهادت ائمه اطهار(علیهم السلام) فعالیت‌های گسترده‌تری داشته باشند و مردم را به سمت دین خدا و راه و مسیر اهل بیت(ع) دعوت نمایند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha