به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین سید احمد مشرف، معاون فرهنگی حرم مطهر بانوی کرامت با حضور در مرکز رسانه و فضای مجازی حوزه از خبرگزاری حوزه بازدید و در ادامه در نشست با حجت الاسلام والمسلمین رضا رستمی، مسئول مرکز رسانه و فضای مجازی حوزه های علمیه، بر همکاری دو مجموعه رسانه حوزه و آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) تاکید کرد و گفت: ظرفیت های متنوع مشترکی برای همکاری وجود دارد که بهتر می توان این ظرفیت ها را شناسایی و شکوفا کرد.
وی، از طرح خادم افتخاری در حرم حضرت معصومه (س) برای اصحاب رسانه استقبال کرد و بیان داشت: مجموعه های حقوقی و تشکل های مردمی دوست دارند خادمی این آستان باشند. امروز این اتفاق مهم در حرم افتاده است و خبر خوبی برای مردم عاشق خادمی به آن آستان می باشد.
معاون فرهنگی آستان مقدس گفت: در حوزه فرهنگی، معارفی و مباحث علمی، هر مجموعه ای قصد خادمی در آستان مقدسه را داشته باشد، مسئولین آستان آمادگی لازم را دارند.
حجت الاسلام والمسلمین مشرف بیان داشت: آستان مقدسه حضرت فاطمه معصومه(س) برای بحث خدام قوانینی را وضع کرده است. هر کسی خادم می خواهد باشد، ساکن در استان و در طول هفته ۴ ساعت یا هر دو هفته ۸ ساعت توان خدمت رسانی داشته باشد. این ها سیاست های شاخص در بحث خادمی می باشند.
وی با بیان این که از سال ۹۲ در حرم مطهر کرسی عمومی درس تفسیر قرآن، شرح نهج البلاغه و صحیفه با حضور اساتید حوزه و دانشگاه برگزار شده است، افزود: مجموعه مباحث معرفتی در حوزه امام شناسی، برگزاری کلاس های معارفی عمومی از دیگر برنامه هایی بود که تا کنون برگزار شده است.
آستان مقدس حضرت معصومه(س) بستر مناسب برای انتقال پیام
حجت الاسلام مهدی حسین زاده، سرپرست روابط عمومی و تبلیغات آستان مقدس حضرت معصومه نیز بیان داشت: امروز به برکت آن بانو و حوزه بسترهای مناسبی برای انتقال پیام در این آستان شکل گرفته از جمله می توان به برگزاری۴ هزار نفر طلبه کلاس درس، سخنرانی فضلای و نخبگان حوزه در مناسبات و برنامه های مختلف، الگو دهی حرم و ظرفیت دهی برای برگزاری برنامه های مختلف مانند آیین ترتیل و جزء خوانی، راه اندازی برنامه های مختلف با همکاری سایر نهادها و دستگاه های مختلف، برگزاری برنامه ها تبلیغی، حضور ۱ هزار خادم مبلغ در حرم، برگزاری۳۰ روز برنامه های معارفی سحرگاهی در حرم، برگزاری برنامه تحویل سال مذهبی، جذاب و قابل رقابت با سایر برنامه های و رسانه ملی با حضور نخبگان حوزوی، تنوع سوژه های جذاب در حرم، راه اندازی مرکز قرآن و حدیث به صورت مجازی در عرصه بین الملل، راه اندازی اتاق عقد، برگزاری دروس خارج و سطوح حوزه با حضور مراجع و علما، حضور مهمان بین المللی در حوزه فضای مجازی و تولید رسانه ای می باشد.
وی بیان داشت: برگزاری کارگاه های مختلف برای حوزویان و غیره، برگزاری برنامه روز دختر با توجه به میلاد حضرت معصومه(س) براساس جایگاه آن بانو با محوریت حوزه بانوان و دختران، راه اندازی ستاد تکریم دختران در آستان مقدسه به صورت ویژه، ارتباط با دانشگاهیان و دانشجویان برای برگزاری اجتماع دختران در حرم، قم و کشور و تلاش برای برگزاری این برنامه در عرصه بین الملل، برگزاری مراسم معرفی دختر تراز اسلامی با محوریت بانوی کرامت حضرت و شکل گیری ستادی در همین زمینه از دیگر فعالیت در آستان مقدسه است. همه این موارد توانسته بستر و سوژه های مناسبی برای همکاری رسانه ای بین دو نهاد فراهم کند.
ضرورت حمایت و تشویق از فعالین فرهنگی
در ادامه حجت الاسلام والمسلمین رستمی، مسئول مرکز رسانه و فضای مجازی حوزه های علمیه گفت: رسانه حوزه بهترین جایگاه و ظرفیت برای اطلاع رسانی از اقدام ها، برنامه های متنوع و جذب آستان مقدسه است.
وی ادامه داد: افرادی که با آستان مقدس حضرت فاطمه(س) در ارتباط می باشند، مخاطبین رسانه حوزوی نیز هستند از این رو رسانه حوزه می تواند به عنوان حلقه اتصال برای انتشار اخبار و برنامه های حرم مطهر عمل کند.
حجت الاسلام والمسلمین رستمی با تاکید بر آمادگی خبرگزاری حوزه برای همکاری فی مابین، اضافه کرد: در کنار این مسائل، هر نیم فصل نیز می توان گزارشی از فعالیت های صورت گرفته به مخاطبین ارائه شود. برای انجام بهتر ماموریت نشریه افق حوزه هم می تواند موثر باشد و در قالب معرفی ویژه نامه اقدام هایی را انجام دهد.
مسئول مرکز رسانه و فضای مجازی حوزه های علمیه با تاکید بر حمایت های لازم از اقشار فرهنگی از سوی دو نهاد رسانه حوزه و آستان مقدسه گفت: امروز برای این که اقشار فرهنگی دلگرم و تشویق به انجام فعالیت های فرهنگی شوند، نیازمند توجه، تشویق و حمایت می باشند.
مدیر مسئول خبرگزاری حوزه گفت: رسانه حوزه آماده حمایت از آنها است و آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) هم می تواند در عناوینی چون خادم افتخاری حرم، ارائه تقدیر نامه ... اقدام هایی انجام دهد. این کارها سبب دلگرمی و تشویق این اقشار فرهنگی خواهد شد.
وی بیان داشت: برای خنثی شدن برنامه های ضد فرهنگی، حمایت و پیشتیبانی از نیروهای فعال فرهنگی لازم است. حمایت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) می تواند پایانی بر این نوع افکار و موجب دلگرمی فعالین فرهنگی در کشور باشد.