به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در همدان، حمیدملانوری شمسی، استاندار همدان در نخستین جلسه هماندیشی با مدیران رسانههای استان همدان اظهار کرد: اصحاب رسانه در بین مردم ، بازار و بخش های مختلف جامعه حضور دارند و در حوزه کارشناسی میتوانند نقش آفرین باشند لذا علاقه مندم که نشستهای هماندیشی ادامهدار و از نظرات کارشناسی اصحاب رسانه استفاده کنم.
وی با تاکید بر اینکه از ظرفیت فعالان رسانهای استفاده خواهیم کرد، افزود: ما از مدیرانی استفاده میکنیم که کاربلد و متخصص باشند، انگیزه کافی برای اجرای سیاستهای دولت را داشته باشند و حسن خلق و مردم داری را رعایت کنند چرا که اگر مدیری را انتخاب کنیم که تخصص و کارآمدی نداشته باشد یا دانش و انگیزه نداشته باشد و یا دولت و نظام را قبول نداشته باشد، نمیتوانیم کار به او واگذار کنیم.
ملانوری خاطرنشان کرد: در نظام اسلامی ما مردمداری و نیز حسن خلق امری بسیار ضروری محسوب میشود؛وقتی مردم به ادارات مراجعه میکنند انتظار دارند با آنها خوب حرف بزنند و آنها را قانع کنند و این همان انتظاری است که همه ما به عنوان ارباب رجوع و شهروند از کارکنان دولت داریم.
وی افزود: نباید فراموش کنیم که خود ما چند سال پیش شهروند بودیم و جزء همین ارباب رجوع ها و نیاز به خدمت گرفتن داشتیم.
انتصابات باعجله انجام نمیشود
وی با تاکید بر اینکه انتصاب مدیران را نباید با عجله انجام داد، افزود: اگر ما با حساسیت به دنبال انتخاب هستیم به معنای تعلل نیست بلکه میخواهیم این شاخصهها و فاکتورها را به خوبی بسنجیم و شایان ذکر است که رسانهها، احزاب و گروههای سیاسی میتوانند با این فاکتورها به ما فرد معرفی کنند.
وی با بیان اینک بومی بودن نیروها برای ما از اهمیت ویژه ای برخوردار است، ادامه داد: لازمه انتصاب بجا ارزیابی دقیق است لذا مدیر های فعلی را ارزیابی خواهیم کرد که آیا ماندگاری آنها به صلاح هست یا خیر... ما نباید با تصمیم گیری نادرست سرمایه های مملکت را هدر دهیم.
ملانوری تأکید کرد: یک ارزیابی کامل و دسته بندی شده از مدیریت اقتصادی، امنیتی و بخشهای مختلف را انجام دادهایم و به خوبی میدانیم که کدام مدیر بماند خوب است.تلاش میکنیم بهترین ها را انتخاب کنیم اما این به معنای این نیست که حتما کسی که انتخاب میشود بدون عیب و نقص باشد.
افزایش نشاط اجتماعی ضروری است
وی با اشاره به اینکه به شدت به نشاط اجتماعی احتیاج داریم، افزود: برگزاری کنسرت، تئاتر باید برگزار شود اما ایجاد امنیت برنامه هم مهم است و برای افزایش نشاط اجتماعی برنامه داریم و باید به گونهای باشد که فضای فرهنگی و اجتماعی آسیب نبیند.
استاندار همدان درباره مسائل فرهنگی گفت: در فرهنگ اگر مشکل داریم باید با کار فرهنگی آن را حل کنیم، اگر در هنر مشکل داریم باید با کار هنری آن را حل کنیم؛ هیچ کدام دستوری حل نمیشود.بنابراین باید هر مشکلی را با راه حلی از جنس خودش حل کنیم.
وی درباره مشکل آب همدان اذعان کرد: ما در بحث آب ورود جدی پیدا کردیم و پیگیر جذب منابع برای حل مشکلات بو و طعم آب و مدیرت انتفال آن هستیم.
ملانوری شمسی با بیان اینکه حدود ۵۰ هزار بیکار داریم که از قشر تحصیل کرده هستند، گفت: این مسئله همه ماست لذا زمینه اشتغال را باید برای این افراد فراهم کنیم؛ باید با تغییر الگوی کشت و تکنولوژی جدید و صنایع تبدیلی هم ارزش افزوده محصولات کشاورزی را بالا ببریم و هم اشتغال ایجاد کنیم و از سوی دیگر افراد دانشگاهی را هم بتوانیم در صنایع تبدیلی، بسته بندی محصولات مشغول به کار کنیم.
استاندار همدان عنوان کرد: گردشگری از جمله فعالیت های اصلی ما است؛ در خدمات حوزه حمل و نقل سلامت، بازرگانی و تجارت و آموزش باید مورد توجه قرار گیرد چرا که در غرب کشور راه ارتباطی بین چند شهر هستیم.
پایین بودن قدرت ریسک مهمترین چالش استان
وی در ادامه سخنان خود با تاکید بر اینکه هیچ نگرانی و ترسی نباید وجود داشته باشد باید ریسک پذیر باشیم، اذعان کرد: ملاحظهکاری و رضایت به وضع موجود و پایین بودن قدرت ریسک چه در بخش مردمی و چه در بخش دولتی مهم ترین چالش استان است لذا ما هر چه منابع در اختیار داشته باشیم تا نگاه درستی به استفاده از این منابع نداشته باشیم نمیتوانیم موفق شویم.
وی اضافه کرد: تا قدرت ریسک را در بخش دولتی و خصوصی بالا نبریم موفق نخواهیم بود و این برای پایتخت دارالمؤمنین و دارالمجاهدین زیبنده نیست.
ملانوری شمسی درباره بودجه گفت: هر مدیری اگر پیگیر جذب بودجه ملی که ۸۵ درصد بودجه است، نباشد، نمیتواند به خوبی بودجه جذب کند و موفق باشد.
وی درباره مشکلات اقتصادی رسانهها تاکید کرد: باید زمینه درآمدزایی برای خانه مطبوعات ایجاد کنیم برای مثاب واحد تولیدی بزرگی ایجاد کنند و مشکل مسکن و مسائل اقتصادی فعالان رسانهای حل شود؛ به شخصه برخودم لازم میدانم که در این زمینه کمک های لازم را داشته باشم.
وی درپایان گفت: تعدادی اماکن عمومی داریم که در اختیار دولت هستند که باید برای برخی فعالیتها مانند ورزش بانوان در اختیار عموم قرار بگیرد و مردم از آنها استفاده کنند.
انتهای پیام/
نظر شما