به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان،حجت الاسلام والمسلمین عبدالامیر خطاط پیش از ظهر امروز در اجلاسیه شهدای روحانی و مساجد استان اظهار کرد: ویژگی شاخص شهدا ثبات قدم در راه اهل بیت و دیانت است و امیدواریم ما نیز تا لحظات آخر عمر خود نیز اینگونه باشیم.
وی با اشاره به اینکه هدف از برگزاری این اجلاسیه ، تکریم، تعظیم و تجلیل از مقام شهادت است، گفت: ما باید ادامه دهنده های این مسیر باشیم و چون پیشینیان وشهدای روحانی بزرگوار نیز این سیره را ادامه دهیم.
جانشین مدیر حوزه علمیه اصفهان تصریح کرد: هر یک از شهدای روحانی چون شهید ردانی پور، شهید نواب صفوی، شهید بهشتی و.. همگی ستارگان درخشان هستند که ضرورت دارد این مسیر تبیین و با قوت ادامه بیابد.
وی ابراز کرد: روحانیت شیعه همیشه پیشتاز بوده و در صحنه های مختلف اعم از قیام علیه رژیم شاهنشاهی، دوران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس پیشتاز بوده اند و این به گواه تاریخ و آمار اثبات شده است.
حجت الاسلام والمسلمین خطاط بیان کرد: بیشترین شهدا در بین اقشار کشور، متعلق به شهدای روحانی است، همچنین مفتخریم که بیشترین شهدای مدارس علمیه کشور در اصفهان است که آمار بالای صد شهید از یک مدرسه علمیه را شاهدیم.
وی افزود: آمار حدود ۶۰۰ شهید روحانی در دفاع مقدس در زمانی که کل آمار روحانیت و طلبه در دفاع مقدس نزدیک به ۳الی ۴ هزار نفر بیشتر نبوده است و این نشان می دهد که روحانیت خود در هر عمل پیشگام بوده است.
جانشین مدیر حوزه علمیه اصفهان یادآور شد: در وصیت نامه های اغلب شهدای دفاع مقدس خاصه شهدای روحانی چند نکته چون نگینی می درخشد که نخست اطاعت و پیروی از ولایت فقیه است که ما باید برای ادای دین به خون پاک شهدا، این نکته را گسترش دهیم و به آن عمل نماییم، دومین نکته ای که در وصیت نامه ها مشخص است، مسئله حجاب و رعایت عفاف در جامعه است.
حجت الاسلام خطاط خاطرنشان کرد: متاسفانه شاهدیم که عده ای در مقابل ابلاغ یک مصوبه رسمی و قانونی در کشور ، یک موج در کشور ایجاد میکند و این افرادی درصدد هنجارشکنی و کارشکنی در اجرای قانون حجاب و عفاف هستند.
وی بیان کرد: تبیین موقعیت حجاب، ترویج و و پاسداشت از حجاب و تجلیل از افرادی که در عرصه حجاب گام برمیدارند، جزو وظیفه امروزه ما است.
جانشین مدیر حوزه علمیه اصفهان عنوان کرد: سومین نکته ای که در وصیت نامه های شهدا شاهدیم،مسئله نماز است، نماز حقیقی انسان را با تقوا و دور از فساد و گناه تربیت میکند، اگر مسئله نماز در جامعه تقویت شودو تحکیم یابد، دو مسئله دیگر حل می شود.